Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

Özel hazırlanan zeka testi ile karşınızdayız. Bu zeka testinde iki görüntü birbirine çok benzese de aslında aralarında 20 fark bulunuyor. 47 saniyede 20 farkı bulmak ise oldukça zor! İşte kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2022 16:00 GÜNCELLEME 21.12.2022 16:00 YAŞAM
Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!
Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

Zeka testi çözerek herkese başarınızı kanıtlayabilirsiniz. Bu meydan okumada başarı sağlayacağınıza inanıyor musunuz? Gözlem becerinizi test ederken zeka seviyenizin de ölçüleceği bu testte, iki resim arasındaki farkları kısa sürede bulmanız gerekmektedir. Neredeyse ikisi aynı gibi görülen resimlerde toplam 20 fark bulunmaktadır. İşte farkınızı ortaya çıkarma zamanı!

47 SANİYEDE 20 FARKI BULUN!

Zeka testini bireysel olarak yapabileceğiniz gibi grup halinde de deneyebilirsiniz. Bu testi yaparken eğlenmenin yanında pratik yapmanızı da sağlar.  Böylelikle konsantrasyonunuz artar ve odaklanmanız kuvvetlenir.

Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bulSadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul

Bu aktiviteyi zorlaştıran ve bu sebeple daha fazla eğlenilmesini sağlayan şey, süre sınırının bulunmasıdır. Zaman sınırı, bireylerin yeteneklerini ölçmek için kullanılmaktadır. Bu kadar muhabbet yeter, hadi artık testi çözme zamanı!

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

ZEKA TESTİ FARKLARI NEREDE?

Hazırlanan görselde çimenlerin üzerinde eğlenen hayvanlar görünmektedir. Fare, timsah ve koala şişme havuzda eğlenirken, küçük bir kuş da su birikintisinde oynamaktadır.

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

Resme ilk baktığınızda 20 farkı bulmak oldukça zordur. O sebeple dikkatinizi toplamanız ve odaklanmanız gerekmektedir.

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

Şu ana kadar kaç farkı tespit edebilirdiniz? Hadi, bunu yapabilirsiniz, size inanıyoruz.

Süreniz bitti!

Artık bulduklarınızı paylaşma vakti. Eğlendiğinizi ve hırslandığınızı düşünüyoruz. Cevabı merak ediyor musunuz? 

O zaman aşağıya bakabilirsiniz.

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyorZeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

SÜRE DOLDU, CEVAPLARI BULABİLDİNİZ Mİ?

En az 12-14 fark bulanlar iyi bir sonuç elde etti. Bütün farkları verilen sürede bulduysanız sayılı insan arasına girdiniz.

Tüm farkları bulamayanlar için cevabı yukarıda paylaşıyoruz.

Peki siz kaç fark bulabildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Zeka testi: Bir tavşanın ikizi yok! 'Dikkatliyim' diyenlerin bile bulamadığı testi yapabilecek misiniz?Zeka testi: Bir tavşanın ikizi yok! "Dikkatliyim" diyenlerin bile bulamadığı testi yapabilecek misiniz?

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Emürcük 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz yanlışsınız.Yirmi bir fark yok.Yirmi iki fark var.Aynı zamanda kapının üzerindeki pencere zaten belirtiliyor.Resimde belirtilmeyen yirmi birinci harf,herkesin bileceği gibi,timsahın kuyruğu.İkinci fark ise ağacın üzerindeki Hindistan cevizine benzeyen şeyin rengi.
    Cevapla
  • 1000 GÖLLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    21 fark var ama timsahın kuyruğu değil onunla yirmi yapıyor..21. fark evin kapısının üzerindeki pencere...
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Harikasınız! Ellerinize sağlık. Teşekkürler canlar. İki resim arasındaki farkı bul testleri favorim,testi çözerken çok eğleniyorum.
    Cevapla
  • musa 1 yıl önce Şikayet Et
    21 fark var. 1 tane lamba gibi farkı görmemişsiniz :) Timsahın kuyruğu....
    Cevapla
  • adm 1 yıl önce Şikayet Et
    kuyrukla 20 oluyor ewt onlar işaretlememiş
    Cevapla
  • 1000 GÖLLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    21 fark var ama timsahın kuyruğu değil,timsahın kuyruğuyla 20 yapıyor 21. fark evin kapısının üzerindeki pencere...
    Cevapla
  • 1000 GÖLLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    21 fark var ama timsahın kuyruğu değil evin kapısının üzerindeki pencere...
    Cevapla
  • 1000 GÖLLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    21 fark var ama timsahın kuyruğu değil kapının üstündeki pencere...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR