Keyiflendirecek zeka testi: Kedilerin arasındaki balığı 5 saniyede bul!

Zeka testi çözerek keyifli anlar geçirmeye hazır olun! Kedilerin arasında bir balık bulunuyor. Sadece gözlem yeteneği kuvvetli olanlar tarafından kolaylıkla bulunan balığı siz kaç saniyede görebileceksiniz? Unutmayın, sadece 5 saniyeniz var!

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2023 22:05 GÜNCELLEME 23.04.2023 22:05 YAŞAM
Keyiflendirecek zeka testi: Kedilerin arasındaki balığı 5 saniyede bul!
Keyiflendirecek zeka testi: Kedilerin arasındaki balığı 5 saniyede bul!

Zeka testleri gözlem becerisi yüksek, akıl yürütme yeteneği ve hafızası kuvvetli bireyler tarafından yapılabilmektedir. IQ testleri ile kendinizi kanıtlamak ister misiniz? Zeka katsayınızı ortaya çıkartacak zeka testi ile bilişsel yeteneğinizi konuşturmaya hazır olun!

ZEKA TESTİ BAŞARI ORANI KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR

Zeka testi birçok çeşitte olmaktadır. Eğlenceli ve yaparken mutlu olacağınız bir IQ testi ile karşınızdayız. Zeka testleri zorluk seviyesi ise bireyin mantıksal düşünme ve problem çözme yeteneklerine göre farklılık göstermektedir. Bu tür aktiviteleri daha çok yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

5 SANİYEDE BALIĞI GÖREBİLECEK MİSİNİZ?

Hazırlanan zeka testinde  bir grup kedi bulunmaktadır. Bu kedilerin arasında ise bir balık bulunuyor. İşte testin zorluk seviyesine geliyoruz; bu balık nerede? 5 saniyede balığı tespit etmelisiniz.

Akılalmaz zeka testi: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler 8 saniyede 4 gizli yüzü bulabiliyor!Akılalmaz zeka testi: Sadece yüksek zekaya sahip kişiler 8 saniyede 4 gizli yüzü bulabiliyor!

DAHA DİKKATLİ OLUN!

Süre ilerlerken gözlerinizle hazırlanan görselde daha dikkatli tarama yapın. Sonuçta süre kısa ve zaman beklemiyor. Bu keyifle şarkı söyleyen kediler arasında balık nerede olabilir? Son anlar...

Zeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyorZeka testi: Bir tanesinin çifti yok! Testi çözmeye çalışanların sadece %2'si cevabı bulabiliyor

SÜRE BİTTİ, BALIĞI GÖREBİLDİNİZ Mİ?

Kedilerin arasındaki balığı 5 saniyede bulanları tebrik ederiz. Gözlerinizin keskinliği ile dikkatinizden hiçbir şey kaçmıyor!

Balığı verilen saniyede göremeyenler ya da bulamayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Peki söyleyin bakalım, balığı kaç saniyede bulabildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

IQ ölçen zeka testi: Nostaljik çiçek resmindeki gizli yüzleri 12 saniyede bul!IQ ölçen zeka testi: Nostaljik çiçek resmindeki gizli yüzleri 12 saniyede bul!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 4
  • 9ncu köyden 1 yıl önce Şikayet Et
    saniye sürmedi
    Cevapla
  • başarılı 1 yıl önce Şikayet Et
    ben 4 saniyede buldum galiba
    Cevapla
  • volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    45 saniye de bulabildim.
    Cevapla
  • kurtoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    1 dakikada ancak bulabildim. Bir tane de civciv var.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR