Dikkat gerektiren zeka testi: Bu testi 300 insandan sadece 2'si yapabiliyor! 11 saniye resimdeki fareyi bul

Zeka seviyesine güvenenlerin kolaylıkla yapabileceği IQ testi ile karşınızdayız. Kuvvetli hafıza ve yüksek zekayla yapılan zeka testi ile kendinizi kanıtlayabilirsiniz. Farkındalığınızı da anlayacağınız testte keyifli anlar yaşayacaksınız. Hazırlanan bu zeka testinde de gözlem becerinizi ölçeceksiniz. Ne kadar dikkatlisiniz? Hadi bu sorunun cevabını hep beraber öğrenelim!

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2023 13:24 GÜNCELLEME 29.03.2023 13:24 YAŞAM
Dikkat gerektiren zeka testi: Bu testi 300 insandan sadece 2'si yapabiliyor! 11 saniye resimdeki fareyi bul
Dikkat gerektiren zeka testi: Bu testi 300 insandan sadece 2'si yapabiliyor! 11 saniye resimdeki fareyi bul

Zeka testi türlerinden birisi olan "ara ve bul" ile eğlenceli vakit geçirmeye hazırlanın! Bu zeka testinde sincapların arasında bir fare var ve fareyi 11 saniye bulmanız bekleniyor. Heyecanlı ve eğlenceli zeka testi ile sonucu öğrenmeniz için bekleyeceğiniz süre sadece 11 saniye... Hadi o zaman, süre başlasın!

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışırEğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

GÖZLEM YETENEĞİNİZİ ÖLÇEBİLİRSİNİZ

Gözlem yeteneğinizin ne kadar gelişmiş olduğunu öğrenmek için bu tür testler yapabilirsiniz. Detaylara odaklanan ve ayrıntıları fark eden biriyseniz bu test sizin için zor olmayacak.

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

Bu test bireysel olarak yapılabileceği gibi arkadaşlarınız ya da ailenizle beraber de yapılabilir. Her biriniz gözlem becerinizi test edip anlayabilirsiniz. Farklı bir aktivite olacağı gibi eğlenmenizi de sağlayacaktır.

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

11 SANİYENİZ VAR

Özel olarak hazırlanmış görselde meşe palamudu toplamakla meşgul olan birçok sincap bulunmaktadır. Sincaplar fındık, meşe palamudu, ceviz ve kestane sever. Bu sincapların arasında yiyecek arayan bir farede bulunuyor. Siz ise sincaplardan fındık çalmaya çalışan fareyi 11 saniyede bulacaksınız.

Gözlem becerisi yüksek olan bireylerin zorlanmadan yaptığı testi, dikkatli olmayanlar verilen sürede çözememektedir. Hadi süre geçiyor! Tüm dikkatinizi toplayıp fareyi bulmaya çalışın.

Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!

İPUCU İSTER MİSİNİZ?

Eğer bulamadıysanız size bir ipucu verelim mi? Farenin gri renkte olduğunu unutmayın. Şimdi görsele tekrar bakın ve daha ayrıntılı incelemeye çalışın.
Son saniyeler... Hadi, yapabilirsiniz, kendinize güvenin!

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

SÜRE DOLDU! CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Size verilen süre doldu. Eğer 11 saniyede fareyi görebildiyseniz odaklanma ve dikkat konusunda oldukça iyisiniz demektir. Fareyi fark edemeyenler ise üzülmesin. Bu tür testleri daha fazla yaparak odaklanmanızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Söyleyin bakalım, siz fareyi görebildiniz mi? Gördüyseniz kaç saniyede? Cevabı yorumlara yazmayı unutmayın.

Müzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyorMüzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    6 saniye
    Cevapla
  • Yorumcu 1.0 1 yıl önce Şikayet Et
    Gösterilen şeyle diğer şeyler aynı gri renklilerin hepsi fare bence.
    Cevapla
  • CENGİZHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    10 saniye
    Cevapla
  • Esin34 1 yıl önce Şikayet Et
    Fare denilen fare değil ki, öyle kocaman fare mi olur ?
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    4-5 saniye sürdü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR