IQ'nuzu belirleyecek zeka testi: 21 saniyede soru işareti yerine hangi sayının geleceğini bulun

Zeka testi görselinde sayılar ve yumurtalar bulunuyor. IQ'nuzu ortaya çıkartacak ve zekanızı belirleyecek testte aynı zamanda eğlenceli vakit de geçirebilirsiniz. Sadece yüksek zekaya sahip insanlar 21 saniyede doğru yöntemi bularak sonuca ulaşabiliyor. Kendinize güveniyorsanız o zaman zeka testini çözmeye çalışın.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2023 16:47 GÜNCELLEME 11.04.2023 16:47 YAŞAM
IQ'nuzu belirleyecek zeka testi: 21 saniyede soru işareti yerine hangi sayının geleceğini bulun
IQ'nuzu belirleyecek zeka testi: 21 saniyede soru işareti yerine hangi sayının geleceğini bulun

Bu zeka testinde doğru mantığı kurmalı ve verilen değerlerden hareket ederek doğru sonuca ulaşmalısınız. Zeka testleri yaparken problemi doğru analiz edip mantıksal akıl yürütme becerileriniz ile cevaba ulaşmalısınız. Dikkat, bu testi 21 saniyede yalnızca üstün zekalılar çözebiliyor!

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

YALNIZCA ÜSTÜN ZEKALILAR YAPABİLİYOR

Zeka testlerinde cevap bazen gözünüzün önünde olurken bazen de verilen ipuçlarından yola çıkarak sonuca ulaşmanız gerekmektedir. Soru işaretinin yerine gelebilecek sayıyı bulurken analitik ve mantıksal akıl yürütme yapmalısınız. Hazırlanan görselde ne demek istediğini ve ipuçlarının ne olduğunu anlamalısınız.

Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınızBu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

DOĞRU ANALİZ İLE CEVAP ÇOK KOLAY

Yumurta akı ve sarılarının her biri bir sayı ile  işaretlenmiştir. Buradaki görevde aslında yumurta akı ve sarıları için verilen sayıların neyi ifade ettiğini çözmekten geçiyor. Doğru analiz yapıldığında sonuç hiç de zor olmayacak. Cevap görseline bakmadan önce bulduğunuz sayıdan emin olun.

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

ZEKA TESTİ İÇİN DAHA DİKKATLİ OLMALISINIZ

Süresi daralan ve sonucu bulmakta zorlananlar için ipucu verebiliriz. Yumurta sarıları ve beyazları için verilebilecek sayıları düşünmenizi öneririz. Biraz daha dikkat ve farklı bakış açısıyla yapamayacağınız hiçbir şey yok!

Saç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyorSaç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyor

SÜRE DOLDU, İŞTE CEVAP!

Yumurta akı ve sarılarının sayısına dikkat ederek tüm seçenekleri tek tek açıklayalım:

  • Seçenek 1: 1 yumurta beyazı ve 2 yumurta sarısı

  • Seçenek 2: 2 yumurta beyazı ve 2 yumurta sarısı

  • Seçenek 3: 1 yumurta beyazı ve 3 yumurta sarısı

  • Seçenek 4: 2 yumurta beyazı ve 3 yumurta sarısı

Yani bu anlamda soru işaretinin yerine gelecek sayı 23 olmalıydı. İlk sayı yumurta akını, ikinci sayı da yumurta sarısını anlatmaktaydı.

Peki siz cevabı bulabildiniz mi, ya da kaç buldunuz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bulSadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Xmen 1 yıl önce Şikayet Et
    12+(22/2)=23 şeklinde buldum.
    Cevapla
  • Özge 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru bulmuşum
    Cevapla
  • Yorumcu 1.0 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok basit 22-12=10 22-13=9 10 artıyor 9 düşüyor o zaman 3. Yere gelen 13+10 dan 23 olur. Kısacası IQ u belirlemez.
    Cevapla
  • YÖRÜKBEY 1 yıl önce Şikayet Et
    23 buldum. Yumurta aklarının yaylım benzerliğiyle ve 12 ile 22 yi ikiye bölerek sonuca ulaştım.
    Cevapla
  • Ayşe Elmas 1 yıl önce Şikayet Et
    23 ü bende buldum ama benim zeka farklı işlemiş :) 12 den sonra 22 gelmiş demekki 13 den sonra 23 dür diye tahmin ettim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR