Zorlayıcı zeka testi: 32 saniyede resimdeki tek olanı kimse bulamıyor!

Kendinizi denemeye ne dersiniz? Gözlem becerilerinizi ve hafızanızı sınayacağınız zeka testi ile karşınızdayız. Tekrar etmeyen simgeyi bulmanız için sadece 32 saniyeniz var. Hadi o zaman, zeka testi ile eğlence başlasın!

ABONE OL
GİRİŞ 13.01.2023 16:02 GÜNCELLEME 13.01.2023 16:04 YAŞAM
Zorlayıcı zeka testi: 32 saniyede resimdeki tek olanı kimse bulamıyor!
Zorlayıcı zeka testi: 32 saniyede resimdeki tek olanı kimse bulamıyor!

Zeka testleri ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu test 'ara ve bul' türünde tasarlanmıştır. Görsel, tekrar eden simgelerden oluşmaktadır. Bu nesnelerden bir tanesinin ise eşi yoktur. Testi deneyen çoğu kişi verilen sürede tamamlayamadı. Peki siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz? IQ testi çözmek için verilen 32 saniyeniz başladı.

ARKADAŞLARINIZLA YARIŞABİLİRSİNİZ

Gözlem becerilerinizi ölçmek ve geliştirmek için zeka testleri oldukça yararlı bir aktivitedir. Bu etkinliğin en güzel yanlarından bir tanesi de bireysel yapılabildiği gibi grup olarak da yapılabiliyor olmasıdır. Böylelikle beraber eğlenirken gözlem becerilerinizi de ölçmüş olacaksınız.

Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bulSadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul

DİKKAT ETMENİZ GEREKİYOR

Zamanla yarışacağınız bu zeka testi asma kilit olarak tasarlanmıştır. Bu asma kilit resmi kendini tekrar eden simgelerden oluşmaktadır. Yalnızca bir simgenin eşi bulunmamaktadır. Onu bulmak için de sadece 32 saniye süreniz vardır. Size bir uyarı, görüntüyü tararken gördüğünüz simgenin eşinin olup olmadığına dikkat edin!

Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!

ZEKA TESTİ İLE BİRÇOK SONUÇ ELDE EDİLECEK

Bu testin en zorlayıcı yanı, birçok küçük simgenin içinde hangisinin eşinin olup olmadığını hatırlamaya çalışmak ve sınırlı sürede kafanız karışmadan doğru şekilde tarama yapabilmektir. Böylelikle dikkatiniz, hafızanız, beyin gücünüz ve gözlem becerileriniz ölçülecektir.

Saç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyorSaç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyor

İPUCU GELİYOR

Tek olanı bulamadıysanız son saniyelerinizde ipucu verelim istedik. Aradığınız simge görselin solunda değil!

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

SÜRE DOLUYOR

Zeka testi çözmeniz için verilen 32 saniyenin sonuna geliyoruz. Hâlâ bulamadıysanız son kez hazırlanan görsele bakıp kararınızı vermeniz gerekiyor. Cevabı birazdan göreceksiniz. Acele edin!

Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bulSadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul

DOĞRU CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Evet, verilen sürenin sonuna geldik. Eğer 32 saniyede doğru cevaba ulaşabildiyseniz gözleriniz keskinliği, hafızanızın kuvveti ve dikkatiniz oldukça iyi durumda. Sizi tebrik ederiz.

Doğru cevabı göremeyenler ise üzülmesin. İşte sizin için zeka testinin cevabını paylaşıyoruz. O zaman söyleyin, siz kaç saniyede cevabı bulabildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

Zeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bulZeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bul

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • HA HA HA 1 yıl önce Şikayet Et
    ben hala bulamadım, olsun para bende.
    Cevapla
  • Ayyildizim 1 yıl önce Şikayet Et
    1 saniyede bulamadim.
    Cevapla
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    gereksizin biri hazırlamış,kendince eğlenmiş belliki
    Cevapla
  • urfalı 1 yıl önce Şikayet Et
    45 saniye
    Cevapla
  • Muhammed Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    12 sn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR