Gözlük isteyen zeka testi: 9 saniyede iki aynı emojiyi bulun, deneyenlerin %99'u bulamadı!

Zeka testleri çözümü için hafıza kuvvetiniz ve zekanızın kıvraklığı gereklidir. Bunun dışında zeka testlerinde gözlem ve yanal düşünme becerileri de ölçülmektedir. Hazırlanan bu IQ testindeki aynı iki emojiyi 9 saniyede bulmalısınız. Peki yapacağınıza inanıyor musunuz? O zaman kendinizi deneme vakti!

ABONE OL
GİRİŞ 18.03.2023 15:58 GÜNCELLEME 18.03.2023 15:58 YAŞAM
Gözlük isteyen zeka testi: 9 saniyede iki aynı emojiyi bulun, deneyenlerin %99'u bulamadı!
Gözlük isteyen zeka testi: 9 saniyede iki aynı emojiyi bulun, deneyenlerin %99'u bulamadı!

Gözlük isteyen zeka testi ile karşınızdayız. Bu tür zeka testleri ile beyin jimnastiği yaparken keyifli vakit de geçirmiş olacaksınız. Görsel gücünüzü, eleştirel düşünme becerinizi ve mantığınızı test edebilirsiniz. Gözlem becerilerinizi ve akıl yürütme stratejinizi ölçeceğiniz zeka testinde birçok emoji bulunmaktadır. Bunlardan ikisi aynı olurken onu anlamanız için de 9 saniyeniz bulunmaktadır. Hadi o zaman, kendinizi deneme vakti! Süreniz başladı.

Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bulSadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul

ACELE ETMEDEN SONUCA ODAKLANIN

Hafızanız, işlem hızınız ve beyin gücünüz bu test ile ortaya çıkacaktır. Aynı iki emojiyi bulma türündeki bu zeka testi ile yanal düşünmeniz, bilişsel yeteneğiniz ölçülecektir. Sabırlı ve sakin olmanız, gördüğünüzü hatırlamanız ve eşinin olup olmadığını fark etmeniz gerekiyor. Acele etmeyin ve odaklanın!

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

HATIRLAMANIZ ÇOK ÖNEMLİ

Birbirine benzeyen ama aynı olmayan birçok emojinin yer aldığı zeka testinde sadece iki tanesi aynıdır. Dikkatli olup gördüklerinizi birbirine karıştırmamalısınız. Yanılmanızı sağlayacak çok ufak farklarla birbirinden ayrı olan surat ifadelerinde hafızanız size yardımcı olacaktır.

Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!

SÜRE DEVAM EDİYOR

Bir yandan daha önce gördüğünüz emojiyi hatırlamanız bir yandan da yeni gelenle aynı olanı olup olmadığını düşünmeniz gerekmektedir. Süre sınırı sizi telaşa sürüklese de sakin kalıp odaklanarak doğru sonuca ulaşmalısınız. Hadi biraz daha gayret ederek zeka testi sonucunu doğru cevapla sonlandırın.

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyorZeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

VERİLEN SÜRE DOLDU! CEVABI BULDUNUZ MU?

9 saniye ne kadar çabuk geçiyor değil mi? Doğru cevabı verilen sürede tamamladıysanız gerçekten yapılması zor bir testi başarıyla sonuçlandırdınız demektir.

Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?

TESTİ TAMAMLAMANIZ KAÇ SANİYE SÜRDÜ?

Doğru cevabı bulamayanlar için üstteki görselde teste açıklık getirdik. Peki söyleyin bakalım, siz kaç saniyede testi tamamladınız? Doğru yanıtı bulabildiniz mi? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!

Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Sanane la 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok kolaymis bence 3 saniye sürdü xhxhx
    Cevapla
  • Elif 6363 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben ilk gördüğümde buldum
    Cevapla
  • macar 1 yıl önce Şikayet Et
    üfff çok zekisin
    Cevapla
  • aslanbey 1 yıl önce Şikayet Et
    1 saniyede buldum ama doğru çıkmadı
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    9 saniye tam
    Cevapla
  • burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    9 saniye çok zor ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR