Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!

Kişilik testleri bireylerin bildikleri bazen de bilmedikleri yönlerini ortaya çıkartabilir. Sizde kişilik testleri çözerek belki de hiç farkında olmadığınız yanlarını keşfedebilirsiniz. Kişilik testi yapmak aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmenizi de sağlar. Seçiminize göre özelliklerinizin ortaya çıkacağı bu testte kendinizi görmeye hazır mısınız? Peki sizce vazoyu kim kırdı?

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2023 17:33 GÜNCELLEME 20.06.2023 17:33 YAŞAM
Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!
Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!

Kişilik testleri çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek. Kişilerin hayatında aldığı kararlar ve seçimleri yaşantılarındaki dönüm noktalarını oluşturmaktadır. Bir karar verirken geçmiş tecrübelerden ve bakış açısından yola çıkarak sonuca varılır. Bu kişilik testinde de seçtiğiniz çocuk, sizin gizli kişilik özelliklerinizi, doğanızı ve davranışsal özelliklerinizi ortaya çıkartacak. Şimdi söyleyin, sizce vazoyu kim kırdı?

RESİMLİ KİŞİLİK TESTİ: SİZCE VAZOYU KİM KIRDI?

Hazırlanan kişilik testi sonrasında karakterinizi ve davranışsal özelliklerinizi keşfedeceksiniz. Burada, vazoyu kıran kişiyi bulmanız beklenmektedir. Algılarınız, bakış açınız ve öngörüleriniz sonrasında verdiğiniz karara göre sonuçlar değişmektedir. Sizce vazoyu hangi çocuk kırdı? Düşünün ve karar verin.

Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!

TEST İÇİN BİR SEÇİM YAPMALISINIZ

Kararınızı verdiniz mi? Soldan başlayarak A, B, C ve D olarak çocukları sıraladık. Resme baktığınızda cevabın hangisi olduğunu düşünüyorsanız yazıyı aşağıya kaydırıp seçtiğiniz çocuğun neleri ifade ettiğini okuyun.

Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?

A SEÇENEĞİNİ SEÇENLER

Kırık parçalara bakan bu çocuk, vazoyu kırmış gibi görünüyor. Diğer çocukların da ona bakıyor olması bunu destekler nitelikte bulunuyor. Ama kim bilebilir? Belki de onu günah keçisi yapmak istiyorlar. Belki çocuk kırılan parçaları görünce şaşırdığı için bakıyordur.
Ama siz seçiminizi bu yönde kullandınız ve şimdi karakter testine geçelim.

A seçeneğini seçtiyseniz her zaman ve her durumda dikkatli davranmaya çalışıyorsunuz. Sorumluluk sahibi, güvenilir ve detaylara odaklanan birisiniz. Kararınızı vermeden ince eleyip sık dokursunuz. Herhangi bir konuda acele karar vermek sizin huyunuz değildir. Son derece gözlemci yapınızla karşınızdaki kişinin vücut diline ve davranışlarına dikkat edersiniz.

TEMEL KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZ

  • Özenli

  • Detaycı

  • Lider vasıflı

  • Sorumluluk sahibi

  • Mantıklı

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyorZeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

B SEÇENEĞİNİ SEÇENLER

Vazo kırıldığında orada duran en büyük çocuğa benziyor. A seçeneği olan çocuğa sevgiyle bakıyor, yargılamıyor ya da ona kızmıyor gibi duruyor. Suçlunun kim olduğunu bildiği için şefkatli bakışlarıyla onu suçlamıyor.

Eğer B seçeneğini seçtiyseniz insanları anlayan ve empati yeteneği çok gelişen birisiniz. Kişilerin zor zamanlarında yanlarında olursunuz. Yargılamaktan hoşlanmazsınız ve kötü fikir yürütmezsiniz. Oldukça vicdanlı birisiniz. İnsanların mükemmel olmadığını bilirsiniz ve öyle kabul edersiniz.

TEMEL KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZ

  • Vicdanlı

  • Kendini bilen

  • Dikkatli

  • Akılcı

  • Empati sahibi

Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!

C SEÇENEĞİNİ SEÇENLER

C seçeneği olan çocuk elleri cebinde ve gülerek çevreye bakıyor. Yaramaz bir çocuğa benzeyen C seçeneği suçu başkasının üzerine atacağa benziyor. Vazoyu kıran o olsa bile, kendisini çok iyi savunup suçun onun üzerine kalmayacağından da bir o kadar emin...

Eğer C seçeneğindeki çocuğu seçtiyseniz oldukça özgüvenli ve liderlik özelliği bulunan birisiniz. Karşınıza çıkan sorunlara en uygun çözümü üretecek pratik zekalı bir insansınız. Çevrenizde bulunanların ihtiyaçlarına ve duygularına karşı duyarlısınız. Bu sebeple etrafınızdakilerin mutsuz olmasını istemezsiniz.

TEMEL KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZ

Tutkulu
Lider vasıflı
Dikkat çekici
Yardımsever
Çözüm odaklı

Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!Zeka testi: Gizli geyiği 13 saniyede bulan kendine dâhi diyebilir!

D SEÇENEĞİNİ SEÇENLER

Burada bulunan küçük kız endişe dolu ve neredeyse ağlayacak konuma gelmiş görünüyor. Tedirgin bakışlarla kırılan vazoya bakıyor. Duyguları gözlerinden ve halinden belli oluyor. Vazoyu kırdığını belki de bu tedirgin duruşu dolayısıyla düşündünüz.
Eğer D seçeneği olan çocuğu seçtiyseniz başkalarına çabuk ve kolayca güvenebilirsiniz. Hassas ve duygusal bir yapınız var. Her zaman iyi bir birey olmaya çalışıyorsunuz. Başarıya ulaşmak için hedefleriniz üzerinde çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz. Konuşulması kolay ve iyi bir dinleyicisiniz.

TEMEL KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZ

  • Duyarlı

  • Duygusal

  • Güvenilir

  • Kolayca güvenen

  • Hedef odaklı

Peki sizce vazoyu kim kırdı ve hangi çocuğu seçtiniz? Düşündüğünüz kişi ve altındaki bilgiler size ne kadar uyuyor? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • bir bilen 10 ay önce Şikayet Et
    ben anneyi seçmiştim
    Cevapla
  • neco 1 yıl önce Şikayet Et
    ben kendimden şüphelenmeye başladım
    Cevapla
  • Mihriban Ateş 1 yıl önce Şikayet Et
    D şıkkı vazoyu kıran
    Cevapla
  • Son vazo kırıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Vazoyu kıran benim. Sonunda beni yakaladınız. Kahretsin ne yapacam ben şimdi .
    Cevapla
  • guardiyan 1 yıl önce Şikayet Et
    ben anneyi seçtiydim..temizlik yaparken kırmızılı çocuğun en sevdiği vazoyu düşürmüş diye düşündüm ... galiba eşsizim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR