Zeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bul

Beşiktaşlıların bile bulamadığı zeka testi ile karşınızdayız. En zeki hayvanlar arasında bulunan kartallar, keskin gözlere sahiptir. Bu testte ise keskin bakışı olma sırası sizde! Resimdeki gizli kartalı bulmak için 10 saniyeniz bulunmaktadır. Peki çözmeye hazır mısınız?

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2023 16:56 GÜNCELLEME 16.03.2023 16:56 YAŞAM
Zeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bul
Zeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bul

Zeka testi olarak hazırlanan görselde gizli bir kartal bulunmaktadır. Oldukça zeki olan kartallar, avlarını yakalamak için oldukça iyi plan yapar. Avlarını yakama konusundaki ısrarları ile ellerinden gelen tüm gayreti gösterirler. Korkusuz olan bu muazzam hayvanı hazırlanan testte bulmak için sizin de dikkate ve kıvrak bir zekaya ihtiyacınız var. Bulabileceğinize inanıyor musunuz? O zaman gizli kartalı bulmak için süren başladı!

Deha avlayan zeka testi: Fil sürüsünün içindeki yavru gergedanı 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!Deha avlayan zeka testi: Fil sürüsünün içindeki yavru gergedanı 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!

GİZLİ KARTALI BULABİLECEK MİSİN?

Zeka testleri birçok çeşitten oluşmaktadır. Kimi zaman bir görseldeki mantık hatasını bulmanız beklenirken kimi zaman da iki resim arasındaki farkı bulmanız beklenmektedir. Bu IQ testinde sizden beklenen resimdeki saklı olan kartalı en kısa sürede bulmanız!

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

ACELE EDİN

Süre devam ederken görseldeki ayrıntılara dikkat etmenizi öneririz. İyi ve dikkatli bir göz taramasıyla bulamayacağınız hiçbir şeyin olmadığına inanın! Yüksek dağlar arasında avını arayan kartalı bulmanız için size verilen süre doluyor.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

BEŞİKTAŞLILAR BİLE BULAMIYOR

Hazırlanan görselde sivri ve kayalık olan sıra dağlar bulunuyor. Dağın eteklerinde yeşillikler bulunuyor. Mavi ve bulutlu gökyüzünde dağların heybeti daha da ortaya çıkıyor. Fotoğrafın sağ tarafında ince uzun bir yolun bulunduğu görülüyor. Peki kartal nerede?
Son saniyeler...

3...

2...

1...

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

SÜRENİZ DOLDU! CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Sürenin sonuna geldik. Eğer kartalı verilen sürede bulabildiyseniz gerçekten oldukça keskin gözlerinizle dikkatinizden kaçabilecek hiçbir şey denebilir!

Ama kartalı görmekte zorluk çektiyseniz ya da bulamadıysanız üzülmeyin. Cevabı sizinle paylaşıyoruz.

Peki kartalı bulabildiniz mi? Bulduysanız kaç saniyede? Yorumlara yazmayı unutmayın!

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 5
  • agam 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben hala bulamadım
    Cevapla
  • 《...♡♧~》 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Buldum 1 saniyeden daha kolay buldum (Buarada Kendimde Beşiktaşlıyım
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    1 saniyeden az bir zamanda buldum.
    Cevapla
  • mhcivelek 1 yıl önce Şikayet Et
    3,5 saniye de buldum fazlasıyla yazdım çünkü ilk baktığım yerdeydi saygılar
    Cevapla
  • Adanali01 1 yıl önce Şikayet Et
    5 sn
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR