Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

Bireylerin özelliklerini ortaya çıkartmaya yardımcı olan kişilik testleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kişilik testi çözerek kendiniz hakkında yeni bilgiler öğrenmek ister misiniz? Bireyin sevdiği ve hoşlandığı her şeyde aslında karakterinden bir parça taşıdığını biliyor muydunuz? Evinizin iç renginin kişiliğinizi yansıttığı da yapılan araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştır. Peki siz hangi tonlarda boyaları seviyorsunuz? İşte seçimlerinizin sizin için ne söylediğini öğrenme vakti!

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2023 14:41 GÜNCELLEME 13.04.2023 14:41 YAŞAM
Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız
Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

Kişilik testleri birçok konuda hazırlanmaktadır. Hazırlanan bu kişilik testi de renklerle ve onlara bakış açımızla ilgilidir. Hayatımızın her yerinde birçok renk bulunur. Yapılan araştırmalar sonucunda renklerin yaşantımızda önemli bir rolü olduğunu ortaya çıktı. Bireylerin favori renkleri, aslında kişiliğini yansıttığı anlaşıldı. Bu dediklerimize inanmıyor musunuz? O zaman söyleyeceklerimizi dinleyin. İşte favori renkler ile kişilik testi...

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

KİŞİLİK İLE BOYA RENGİ ARASINDA YAKIN BİR BAĞ BULUNUR

Renkler, kişiliğinizden izler taşır. Buna örnek verecek olursak bir eve gittiğinizde ruh halinizde değişiklikler yaşanmaktadır. Bazen daha kötü hissederken bazen de sakinleşebilirsiniz. Bazı odalar içinizi karartırken bazıları da huzurlu olmanızı, neşelenmenizi sağlar. Her şey renkler ve onların size verdiği enerjilerle alakalıdır. Kişilik ile boya rengi arasında da yakın bir bağ bulunmaktadır.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

DUVARLARINIZ SİZİN İÇİN NE SÖYLÜYOR?

Bazı insanlar nötr veya soğuk renkleri tercih ederken diğerleri ise ışıltılı ve canlı tonları beğenir. Bunun sebebinin ne olduğunu daha önce düşündünüz mü? Cevap ise kişiliğinize çıkmaktadır. Renkler, kişilikler hakkında çok şey barındırır. Bu eğlenceli testte duvarlarınızın sizin için söylediklerini dinleyin....

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

SICAK RENKLER

Gökkuşağı kökeninde bulunan renkler sıcak renk olarak tanımlanmaktadır. Bunlar çoğunlukla kırmızı, turuncu, sarı, pembe ve bunların tonlarından oluşur. Türün ismi gibi bunlar da sıcaklığı temsil eder. Mutluluk, dostluk duygularını hissettirir.

Sıcak boyalar, pozitif enerji doludur. Kırmızı, sarı, turuncu renklerini tercih edenler doğası gereği sıcak ve samimi insanlardır. Eğer sizin de eviniz bu renklerle boyanmışsa sosyal olmayı, yeni insanlarla tanışmayı ve bağ kurmayı seviyorsunuz. Büyük ihtimalle ya dışa dönük ya da yüksek enerjili  bir içe dönük bireysiniz.

Sıcak tonların koyuları ise maceracı yanınızı ve risk almayı sevdiğinizi söylemektedir. Yumuşak tonları hırslı olduğunuzu söylemektedir. Gezmek yerine insanlarla oturup konuşmaktan zevk aldığınızı ifade etmektedir.

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

SOĞUK RENKLER

Gökkuşağı tayfının diğer ucundaki renkler soğuk renkler olarak tanımlanmaktadır. Bunun içinde mavi, mor, yeşil ve bunların tonları bulunur. Soğuk boyalar da huzuru ve rahatlığı anlatmaktadır.

Duvarlarınız soğuk tonlara hatta özellikle maviye boyanmışsa odalarınız huzur dolu ve dinlendiricidir. Bu tonları tercih ediyorsanız muhtemelen içe dönüksünüz. Kendinizle barışık ve kendi halinizde daha mutlusunuz. Ama zaman zaman arkadaşlarınızla vakit geçirmekten tabii ki zevk alıyorsunuz. Bunların hepsi sizin ruh halinizle alakalı bir durum. Sonuç dönüp dolaşıp sorunlara geldiğinde ise geri çekilme eğiliminde bulunuyorsunuz ve kendi kabuğunuza dönüyorsunuz. Bu sizin çözüm yönteminiz.

Yalnız kalmaktan zevk aldığınız için partiye gitmektense evde kalıp vakit geçirmeyi, kendinize zaman ayırmayı tercih edersiniz. Çoğunlukla sakin bir yapınız bulunuyor ve düşünmeyi seviyorsunuz.

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

NÖTR RENKLER

Nötr renkler kahverengi, gri ya da siyah gibi göze çarpmayan renklere denir. Diğer renkler gibi cafcaflı değil. Nötr renkleri seviyorsanız pratik birisiniz. Her şeyin güvenli olmasına önem veriyorsunuz.

Taraf tutmuyor ve tartışmalardan hoşlanmıyorsunuz. Sizin için mantık duygulardan daha üstün. Son derece analitik birisiniz ve her zaman kararlarınızın uzun vadeli sonuçlarını düşünerek hareket edersiniz. Davranışlarınızda yerine göre değişiklik bulunmaktadır. Kimilerinin yanında dışa dönük ve hoş olurken bazılarının yanında ise sessiz ve içinize kapanık olarak tarif ediliyorsunuz. Bunların dışında bir şeyleri organize etmekten ve liste yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Planlar sizin için önemli ve onlara bağlı kalmak size huzur veriyor.

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

BEYAZ RENK

Beyaz kesinlikle en eşsiz renklerden bir tanesidir. Ama sizin için önemli bir bilgi; beyaz ve siyah aslında bir renk değildir ve gökkuşağı tayfında bulunmaz. Beyaz ışığın reni ya da renklerin toplamı olarak adlandırılır. Siyah ise tam tersi olarak ışığın yokluğu olarak tanımlanır. Her durumda beyaz nötr bir renk olarak düşünülse de kendi başına bir kategoriyi hak ediyor.

Beyaz; sağlığı, huzuru ve saflığı temsil etmektedir. Bu sebeple çoğunlukla hastanelerin ve tapınakların duvarları beyazdır. Siz de ışıltılı renkler yerine beyazı tercih edenlerdenseniz hayatınızda sakinliğe ve temizliğe önem veriyorsunuz demektir. Yapınız gereği sakin ve belalardan uzak durmayı tercih ediyorsunuz. Güneşli havalarda vakit geçirmekten zevk alıyor  ve bunun tadını çıkartıyorsunuz. Beyaz rengini sevenlerin ayrı bir çekiciliği ve pozitif bir karakteri bulunmaktadır.

Şimdi söyleyin; badana renkleri ile ilgili kişilik testimizi sevdiniz mi? Cevabı yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 2
  • Dadik İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeşil, gözün ziyasını arttırır. Cennet rengidir. Bizim millet yeşile düşmandır. Evinin dış cephesini çimen yeşiline boyasan, biri çıkar cami gibi olmuş der. Geçen yaz ben bunu yaptım. Çimen yeşiline boyadım evin dışını. Beyazla da pencere sövelerini boyadım. Muhteşem oldu. Sarıya bakan dalgın olur. Kırmızı, nazarı üzerine çeker. Yeşilden sonra insanın gözüne iyi gelen renk mavidir.
    Cevapla
  • Mühendis 1 yıl önce Şikayet Et
    beyaz renk devamli kalici ve zamansiz bir oda rengi oldugu icin beyaz tercih edilir.. sari veya mavi veya yesile boyansa oda, bir müddet sonra degistirilme egilimine girilir.. cünkü bikkinlik getirir.. bu yüzden beyaz renk yorgunluk ve bikkinlik getirmez.. ayrica beyaz tüm mobilyalara uyan renkdir.. diger renkleri deneyenler cok cesit denemeyi sevenlerdir.. ve devamli kendine yeni isler cikarmakdan usanmazlar.. herseyin en iyisini yapmaya calisan hirsli kislilerdir.. elinde bulunandan yetinmeyen kisilerdir.. devamli yeni birsey isterler..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR