Dikkat gerektiren zeka testi: 32 saniyede 7 farkı sadece şahin gözlüler bulabiliyor!

Zeka testleri türünden olan farkı bul ile kendinizi denemeye hazırlanın. Eğlenceli ve heyecanlı olan zeka testleri ile keyifli vakit geçirmek ister misiniz? Peki iki resim arasındaki 7 farkı 32 saniyede bulabilecek misiniz?

ABONE OL
GİRİŞ 02.04.2023 18:06 GÜNCELLEME 02.04.2023 18:06 YAŞAM
Dikkat gerektiren zeka testi: 32 saniyede 7 farkı sadece şahin gözlüler bulabiliyor!
Dikkat gerektiren zeka testi: 32 saniyede 7 farkı sadece şahin gözlüler bulabiliyor!

Zeka testi ile meydan okumak isteyenler buraya! Görünüşte aynı gibi olan iki görsel arasında 7 fark bulunmaktadır. Bu farkları bulmanız için de sadece 32 saniyelik süreniz var. Dikkatinizi ölçeceğiniz ve adrenalinizin artacağı bu zeka testi ile kendinizi herkese kanıtlayın!

Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınızBu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

HEM EĞLENİP HEM DE KEYİFLİ VAKİT GEÇİREBİLİRSİNİZ

Farkı bul türündeki zeka testi ile başarıya ulaşabilirsiniz. Meydan okumalar oldukça zevklidir. Sırf bununla da kalmayan zeka testleri dikkat toplamaya, konsantre olmaya ve hafıza kuvvetlendirmeye yardımcı olur.

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

AİLECE YAPILABİLECEK EĞLENCELİ AKTİVİTE

Bu etkinliği tek başınıza yapabileceğiniz gibi grup olarak da deneyebilirsiniz. Keyifli ve eğlence dolu dakikaların size eşlik edeceği IQ testi yetişkinler tarafından yapılabildiği gibi çocuklarla da denenebilir.

Zeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bulZeka testindeki kartalı Beşiktaşlılar bile bulamıyor! Gizli kartalı 10 saniyede bul

DİKKATLİ OLUN

Hazırlanan görselde oturma odasında oyuncaklarla oturan bir çocuk bulunmaktadır. İlk bakıldığında ayrıntıları fark edemeyip görselleri aynı zannedebilirsiniz. Ama dikkatli bakışlardan kaçmayacak 7 fark var. Süre ilerlerken siz de odaklanmaya devam edin ve farkları belirlemeye çalışın.

Saç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyorSaç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyor

SÜRE BİTTİ, KAÇ FARK BULDUNUZ?

Sürenin sonuna geldik. Bazı farklar daha kolay fark edilirken bazıları için daha dikkatli olmak gerekiyordu. Peki söyleyin, siz verilen sürede kaç fark buldunuz? Yorumlara yazıp bizimle paylaşmayı unutmayın.

Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bulSadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • nuray 1 yıl önce Şikayet Et
    5 fark bulunuyor öteki ikisi zor
    Cevapla
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    İşaretlemişiniz 7 farkı ama yine de anlaşılmıyor hemşehrim
    Cevapla
  • ayrıntıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    bende yakından bakınca anladım. birinde beyaz yuvarlaklar var birinde yok.
    Cevapla
  • kımızcı 1 yıl önce Şikayet Et
    5 fark ama farkı bul oyunlarında iki resim daha büyük olmalı
    Cevapla
  • xray 1 yıl önce Şikayet Et
    perdenin orada ne gibi bir fark var. rüzgar farkı mı :)
    Cevapla
  • gizli 1 yıl önce Şikayet Et
    perdedeki ve koltuktaki beyaz puantiyelerin fark edilmesi çok zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR