5 boş şişeyi 12 saniyede görebilenin IQ seviyesi çok yüksek çıkıyor! Zorlayıcı zeka testi ile kendini kanıtla!

Zeka testleri türünden biri olan ara ve bul ile gözlem becerilerinizi sınamaya hazır mısınız? Sadece dikkatli bakışların ve kıvrak zekalıların bulabildiği testte 5 şişenin içi boş! Bu şişeleri bulmanız için verilen süre ise sadece 12 saniye!

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2023 15:25 GÜNCELLEME 11.03.2023 15:25 YAŞAM
5 boş şişeyi 12 saniyede görebilenin IQ seviyesi çok yüksek çıkıyor! Zorlayıcı zeka testi ile kendini kanıtla!
5 boş şişeyi 12 saniyede görebilenin IQ seviyesi çok yüksek çıkıyor! Zorlayıcı zeka testi ile kendini kanıtla!

IQ testleri eğlenceli olurken zeka seviyenizi de ortaya çıkarmaktadır. Bu tür zeka testleri çözerek konsantrasyonunuzu artırabilir, gözlem becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Hazırlanan zeka testinde 5 boş şişeyi 12 saniyede bulmanız gerekiyor. Kendinize ne kadar güveniyorsunuz? O zaman süre başladı!

11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!

ZEKA TESTLERİ ÇÖZERKEN KONSANTRE OLMALISINIZ

Zeka testinde detayları dikkatle incelemeniz gerekmektedir. Verilen  12 saniyelik sürede boş şişeleri bulmak sizi zorlayabilir. Detaylara ne kadar odaklanabildiğinize ve kavrayabildiğinize bağlı olarak zorluk seviyesi değişecek IQ testinde kendinizi sınama vakti! Olabildiğince konsantrasyonunuzu görsel üzerine yönlendirmeye çalışın.

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

12 SANİYEDE 5 BOŞ ŞİŞEYİ BUL

Yukarıda verilen görselde yunuslarla beraber bir sürü boş şişenin olduğu görünmektedir. Şişelerin çoğunun içinde not bulunmaktadır. Ama bunların arasında 5 tane boş şişe de bulunuyor. Bu boş şişeleri tespit etmek için için de 12 saniyeniz var.

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

BAZILARINA SÜRE KISA GELEBİLİR

IQ testinde sizden istenen 5 şişeyi bulmak zor bir iştir. Ama mükemmel gözlem becerisine sahip olanlar, diğerlerine göre daha hızlı fark edecektir.  Verilen süre kısa gibi görünse de bunun bir ölçme aracı olduğunu unutulmamalıdır. Acele edin, süre geçiyor!

Artık son saniyelere geldik. Tüm şişelerin içi dolu gibi geliyor ya da birkaçını bulduğunuz halde sonuncuyu göremiyorsanız hızlanmanız gerektiğini hatırlatıyoruz. Hadi, belki de cevap gözünüzün önünde!

Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!

İŞTE CEVAP GELİYOR

Test için verilen sürenin sonuna geldik. Cevap görselini sizin için yukarıya bıraktık. Eğer verilen sürede 5 şişeyi bulabildiyseniz sizden hiçbir şey kaçamaz! Gözlem becerileriniz oldukça kuvvetli ve algılarınız açık.

Ama verilen sürede şişelerden birkaçını ya da hiçbirini bulamadıysanız daha fazla test çözmeye ve algılarınızı kuvvetlendirmeye çalışın. İşte bulamayanlar için doğru cevap görseli yukarıda duruyor. Peki siz kaç saniyede kaç tane boş şişe tespit ettiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • hakan12 1 yıl önce Şikayet Et
    8 sn ye.ama bu zeka göstergesi olamaz.Dikkat başka birşey zeka başka birşey veya zekanın sadece ufak bir parçası
    Cevapla
  • Ziya 1 yıl önce Şikayet Et
    bende 3 dakka sürdü. Malin tekiyim demekki
    Cevapla
  • SarıçizmeliMehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    1 sn. .........
    Cevapla
  • feafea 1 yıl önce Şikayet Et
    gözün radar mı imkansız böyle bişi yapman
    Cevapla
  • Ibo 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradan
    Cevapla
  • Aktolgalı 1 yıl önce Şikayet Et
    7 sn.
    Cevapla
  • gizli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 3 tane gördüm ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR