Resimdeki farklar hangileri? 16 saniyede toplam kaç fark görebileceksiniz? Deneyenlerin %89'u çözemedi!

Zeka testi olarak tasarlanan görsellerin arasındaki farkları 16 saniyede bulmalısınız. Beyin jimnastiği yapmak için değişik testler çözmelisiniz. O zaman uyanık bir zihne sahip olduğunu kanıtlamak isteyenleri bir adım öne alalım. Farkları tespit etmeye hazır mısınız?

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2023 17:42 GÜNCELLEME 01.04.2023 17:43 YAŞAM
Resimdeki farklar hangileri? 16 saniyede toplam kaç fark görebileceksiniz? Deneyenlerin %89'u çözemedi!
Resimdeki farklar hangileri? 16 saniyede toplam kaç fark görebileceksiniz? Deneyenlerin %89'u çözemedi!

Zeka testleri türünden biri olan farkı bul ile keyifli anlar geçirmek ister misiniz? Hazırlanan görsellerdeki farkları bulmanız gerekmektedir. Bu tür testleri yalnızca mantıksal akıl yürütme yaparak çözebilirsiniz. Özellikle fark sayısının verilmediği bu testte sadece 16 saniyeniz var. O zaman süre başladı!

SADECE 16 SANİYENİZ VAR

Zeka testlerini çözmek için düşünmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda heyecan verici bu testleri yapmaya çalışarak zihninizin potansiyelini de artırmaktasınız. İnternette oldukça sık aratılan zeka testlerini birçok vatandaş, severek yapmaktadır. Dikkatli olun, ve 16 saniyede farkları bulun.

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışırEğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

KONSANTRASYON ÖNEMLİ

Bu tür denemelerde konsantrasyon oldukça önemlidir. Görseller arasında analiz yaparak eksik ya da farklı olan noktaları ayırt etmelisiniz. Gözlem ve analitik becerinizi test edeceğiniz testlerde sakin olmalı ve odaklanmalısınız.

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

SÜRE DOLUYOR

Acele edin! Sürenin sonuna yaklaştığımız şu anlarda teste son kez bir daha bakın ve detayları görmeye çalışın. Hadi son saniyeler...

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

KAÇ FARK BULABİLDİNİZ?

Sürenin sonuna geldik. 16 saniyede eğer 3 farkı görebildiyseniz tebrik ederiz. Üç farkı bulamayanlar için doğru cevabı yukarıya bırakıyoruz.

O zaman söyleyin, siz kaç fark bulabildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    8 fark bulduk. :))))) merak eden tıklasın
    Cevapla
  • uuuuuuuuuuu 1 yıl önce Şikayet Et
    ben elendim .. 16 saniye de 0:(((
    Cevapla
  • Mus&Dur 1 yıl önce Şikayet Et
    4 fark bulduk biz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR