Yüksek IQ belirleyici zeka testi: 6 saniyede farklı olan kediyi bulan farkını ortaya çıkartacak

Zeka testi çözerek beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Hazırlanan bu zeka testinde aynı gibi görünen bir sürü kedi bulunmaktadır. Bu kediler arasında bir tanesi diğerlerinden farklı. 6 saniyelik süre içerisinde farklı olanı sadece yüksek zekaya sahip bireyler çözebiliyor. O zaman zeka testi ile farkını ortaya çıkarma vakti!

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2023 11:43 GÜNCELLEME 08.03.2023 11:43 YAŞAM
Yüksek IQ  belirleyici zeka testi: 6 saniyede farklı olan kediyi bulan farkını ortaya çıkartacak
Yüksek IQ belirleyici zeka testi: 6 saniyede farklı olan kediyi bulan farkını ortaya çıkartacak

Zeka testleri çoğunlukla yüksek zekaya sahip bireyler tarafından kolaylıkla yapılmaktadır. Zeka testi bir kişinin bilişsel yetenekleri belirlemeye yardımcı olmaktadır. Bu zeka testinde bir kedi diğerlerinden farklıdır. Hangisi olduğunu fark etmeniz için verilen süre ise sadece 6 saniye! Konsantre olup testi çözmeye çalışın.

11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!

YÜKSEK IQ BELİRLEYİCİ ZEKA TESTİ

Problem çözme ve mantıksal muhakeme etme yeteneğinizi ölçmenizi sağlayan zeka testleri ile keyifli anlar geçirebilirsiniz. Zeka testleri sözlü, sözel olmayan ve tam ölçekli gibi çeşitlere ayrılmaktadır. Bu tür testler sıkıcı ve çok kapsamlıdır. Ama bunun dışında eğlenceli ve heyecan verici olanı da bulunuyor.

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

HEYECAN GİDEREK ARTIYOR

Hazırlanan bu zeka testinde birbirine benzeyen kediler bulunmaktadır. Bu kedilerin hepsinin ağzı, burnu, yüzü, vücudu ve renkleri aynıdır. Ama arasından birisi diğerlerinden farklı! Süreniz ilerlerken heyecan katsayınız artacak. Bir yandan heyecanınızı kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!Resimli kişilik testi: Sizce vazoyu kim kırdı? Seçiminiz ile özellikleriniz ortaya çıkacak!

SÜRE BİTİYOR

Artık sürenin sonuna geliyoruz. Eğer hâlâ farklı olanı göremediyseniz acele edin! Zaman hızlı akıyor. Son kez baştan sona, yukarıdan aşağıya hızlı bir tarama yapın. Hadi, yapabilirsiniz!

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

SONUÇ GÖRME ZAMANI

Evet verilen sürenin sonuna geldik. Farklı olan kediyi verilen sürede görebildiniz mi? Bulamayanlar için cevap görselini yukarı bırakıyoruz. Bulanlar ise farklarını çoktan ortaya koydu.

Siz kediyi kaç saniyede fark ettiniz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!Büyüteç isteyen zeka testi: Resimdeki tek topu 9 saniyede bulan şahin gözlüdür!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Ayşe 9 ay önce Şikayet Et
    Ben doğru bildim hemde 4. Saniyede
    Cevapla
  • Ferat 1 yıl önce Şikayet Et
    20 sn buldum kuyruk kismi birininki kirik altaki kedi
    Cevapla
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir olmalıyız, iri ve diri olmalıyız. Ama farkında olmalıyız. Bu farklılık ne ara oluşmuş :) :)
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların en zekileri Peygamberler ve 2 günlük dünyada nefsinin isteklerini, keyfini konforunu onlara teslim edenlerdir... Terazisi bozuk olanlar, işte böyle şeyle zeka kademesi belirler. (Sizin en akıllınız, ölümden sonrası için azık hazırlayandır. En ahmağı da hiçbirşey hazırlamadan, kazanacağını sananlardır) hadisi Şerif.
    Cevapla
  • fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Zeka ile akıl aynı şey değil Abdullah kardeş. İblis aleyhi leane çoğu insandan zeki ancak akıllı değil. Zeka kafirde de var ancak akıllı denmeye şayan olan Allah'ın emirlerine uyan kişidir. Peygamberler insanların en akıllı olanlarıdır. Zeka insanı kurtarmaz elbette.
    Cevapla
  • hakan12 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kediyi neden dışlıyorsunuz ki.Ayrım yapmayın.o da kedidir. :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR