Farkı bul zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulabilecek misiniz?

Zeka testleri türü olan farkı bul ile karşınızdayız. Verilen zeka testi görselleri arasında toplam 5 fark bulunuyor. Bu farkları bulmanız için verilen süre ise sadece 11 saniye! O zaman gözler ovuşturulup test çözülmeye başlasın!

ABONE OL
GİRİŞ 04.03.2023 22:41 GÜNCELLEME 04.03.2023 22:53 YAŞAM
Farkı bul zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulabilecek misiniz?
Farkı bul zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulabilecek misiniz?

Zeka seviyesine güvenen ve kendini kanıtlamak isteyenleri sahneye alalım! Farkı bul türündeki bu zeka testi ile gerçekleri öğrenebileceksiniz. Verilen iki görsel arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulmanız gerekiyor. Başta kolay gelen bu testte süre başlayınca sıkıntıya girebilirsiniz. Hadi o zaman farkı bul zeka testi ile gerçekleri öğrenme vakti!

Ara, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleriAra, bul zeka testi: Deneyenlerin yüzde 80'i 9 saniyede zarı bulamadı! Zorlayıcı zeka testleri

ZEKA TESTİ İLE GERÇEKLERİ GÖRÜN

Zeka testleri bireyin gözlem becerisi ve zeka düzeyini belirleme konusunda oldukça yararlıdır.  Zeka testi olarak verilen görsel aynı gibi görünse de aralarında 5 fark bulunuyor. Bu farkları tespit etmek için de 11 saniyeniz var.

Esrarengiz kişilik testi: Resme ilk baktığınızda ne gördüğünüz çok önemli!Esrarengiz kişilik testi: Resme ilk baktığınızda ne gördüğünüz çok önemli!

SÜRE GEÇİYOR, ODAKLANIN!

Dikkatinizin ne kadar kuvvetli olduğunu ortaya çıkartacak IQ testi ile gözlem becerilerinizi de kuvvetlendirebilirsiniz. Detaylara karşı ne kadar dikkatlisiniz? Süreniz bir yandan geçerken odaklanmaya ve değişik noktaları tespit etmeye çalışın.

Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?Kişilik testi çözerken bilinçaltınız sizi yönlendirecek! Resimde ilk ne gördünüz?

ZEKA TESTLERİ OLDUKÇA ZEVKLİDİR

Yukarıda bulunan görselde sincaplar, tavşanlar, kuşlar ve bir kız bulunuyor. Yalnızca dikkatli bakışlı bireyler tarafından kolaylıkla yapılabilen testte bazı noktalar hemen gözünüze çarpıyorken diğer noktalarda zorlanabilirsiniz. Çözerken keyif alacağınız test için verilen süre dolmak üzere. Hadi, biraz daha gayret! Artık son saniyeler...

Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!

11 SANİYEDE 5 FARKI BULABİLDİNİZ Mİ?

Bilişsel yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olan bu test ile eğlenceli vakit geçirdiğinizi düşünüyoruz. 11 saniyede kaç farkı bulabildiniz? Hepsini bulanları tebrik ediyoruz. Bazılarını göremeyenler için de cevap görselini yukarıya bırakıyoruz.

Peki siz kaç saniyede tüm farkları buldunuz? Yorumlar yazmayı unutmayın.

Dikkat isteyen zeka testi: Resimdeki yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördeği 16 saniyede bulun!Dikkat isteyen zeka testi: Resimdeki yarasa, balon, havuç, kelebek ve ördeği 16 saniyede bulun!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • Üzgün 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir eksikle tamamladık, şimdi ne oldum peki :/
    Cevapla
  • Amele Çavuşu 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ben de
    Cevapla
  • gizli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben üçte tıkandım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR