Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!

Zeka testleri türünden biri olan optik illüzyonda deniz kenarında bir manzara resmi görünüyor. Test görselinde dört hayvan bulunuyor. 11 saniyede de onları görmeniz gerekiyor. Peki gözlerinize ne kadar güveniyorsunuz? Hadi kendinizi deneyin. 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bul!

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2023 12:17 GÜNCELLEME 11.04.2023 12:17 YAŞAM
Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!
Keskin gözlüler için zeka testi: 11 saniyede antilobu, yarasayı, flamingoyu ve tilkiyi bulmanız gerekiyor!

Zeka testleri vatandaşlar tarafından ilgiyle çözülüyor. Optik illüzyon olarak hazırlanan bu zeka testinde gözlem beceriniz ve dikkatiniz ölçülecek. Testi çözmeniz için de 11 saniyeniz bulunuyor. Resimde bulmanız gereken dört hayvan bulunuyor. Bunlar flamingo, tilki, yarasa ve antilop... O zaman testi çözmeniz için süreniz başladı!

Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

ZEKA TESTLERİ İLE EĞLENCELİ YARIŞLAR DÜZENLEYEBİLİRSİNİZ

Zeka testlerini çözerek sonucu görmenin yanında oldukça eğlenebilirsiniz. Zeka ve gözlem becerileri test edilirken arkadaşlarınız ya da ailenizle ufak çaplı yarışlar da düzenleyebilirsiniz.

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

BEYNİN ÇALIŞMA SİSTEMATİĞİ ÖLÇÜLÜYOR

Kimileri hazırlanan zeka testlerini sadece eğlence amaçlı görülen bilim adamları optik illüzyonların beynin çalışma sistematiğini anlamanın bir yolu olduğunu söylüyor. Yapılan çalışmalarda, beynin optik illüzyonlara nasıl tepki verdiği ve beynin hangi tarafının daha çok kullanıldığı ölçülüyor. Bu tür testlerin böyle anlamları olduğunu duymuş muydunuz?

Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

RESİMDEKİ HAYVANLAR NEREDE?

Hazırlanan görselde güzel ve güneşli bir gün görünmektedir. Gemiler, yolcu ve malları uzak yerlere götürmek için yollarına devam ediyor. Bunun yanında kayaların üzerinde küçük bir kulübe de bulunuyor. Bazı insanlar, doğanın böyle güzel olduğu, temiz havayı soluyacakları yerlerde yaşamayı hep hayal etmiştir.

Zeka testinde sizin görmeniz gereken dört hayvan ise bir yerlerde bulunuyor.  Peki süre ilerlerken hayvanlardan görebildiğiniz oldu mu? Hadi, süre geçiyor. Bu sebeple daha dikkatli olmalı ve hayvanları bulmalısınız!

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

İPUCU İSTER MİSİNİZ?

Saniyeler geçerken siz hâlâ hayvanları göremediyseniz size ipucu verelim. Kayanın olduğu yerlere biraz daha dikkatli bakın. Aradığınız cevaplardan bazıları orada olabilir. Bir ipucu daha verelim mi? Resimdeki hayvanların hepsi aynı yerde değil!
Sürenin sonu geliyor. Sonucu söyleme vakti geldi sayılır.

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

SÜRE BİTTİ, TESTİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Sürenin sonuna geldik. Peki 11 saniyede hayvanları görebildiniz mi?  Eğer cevabıınız 'Evet!' ise sizi tebrik ediyoruz. Gerçekten takdire şayan bir dikkate ve keskin gözlere sahipsiniz. 

Cevabı göremeyenler için cevabı yukarıda verdik. Siz kaç hayvanı görebildiniz? Cevabınızı yorumlara azmayı unutmayın.

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Kedi 11 ay önce Şikayet Et
    1 saniye sürdü
    Cevapla
  • hsünü 11 ay önce Şikayet Et
    orda karaya çıkmak üzere bir timsah , yarasanın hemen altında bir kemirgen ve denizden kayalığa doğru tırmanan bir balık dsa var :(
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Filamingonun olduğu yerde önde aslan arkasında da ayı vardı onlarında gördüm
    Cevapla
  • mhcivelek 1 yıl önce Şikayet Et
    2 tane gördüm
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar basit sorular. 5 saniye sürdü. Hergün böyle yayınlıyorsunuz millet kendini hawking sanacak :))))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR