1940'lı yıllardan kalma zeka testi! 12 saniyede 8 gizli hayvanı sadece şahin gözlüler bulabiliyor

Zeka testi çözerek hafızanızı kuvvetlendirebilirsiniz. Hazırlanan bu zeka testi görseli 1940'lı yıllardan kalma bir optik illüzyon tablosudur. Resimde saklanan 8 hayvanı 12 saniyede bulmanız gerekiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2023 16:21 GÜNCELLEME 30.06.2023 16:21 YAŞAM
1940'lı yıllardan kalma zeka testi! 12 saniyede 8 gizli hayvanı sadece şahin gözlüler bulabiliyor
1940'lı yıllardan kalma zeka testi! 12 saniyede 8 gizli hayvanı sadece şahin gözlüler bulabiliyor

Beynin gerçek görünüşünden farklı olarak algılamasını sağlayan optik illüzyonlar, bireyleri kandırmak üzere tasarlanmaktadır. Eski zamanlarda optik illüzyonları büyücülük olarak adlandırdılar. Daha sonraları ise bilim insanları optik illüzyonların beyin tarafından farklı algılandığını keşfettiler. Peki bu zeka testinde 12 saniyelik sürede başarı  sağlayabilecek misiniz?

Sadece dâhilerin çözdüğü zeka testi: Resimdeki gizli kelebeği 12 saniyede yalnızca %1'i bulduSadece dâhilerin çözdüğü zeka testi: Resimdeki gizli kelebeği 12 saniyede yalnızca %1'i buldu

1940'LI YILLARDAN KALMA ZEKA TESTİ

Karşınızda duran zeka testi optik illüzyon olarak hazırlanmaktadır. Bu zeka testinde bir tablo bulunmaktadır. Tabloda 8 gizli hayvan yer alıyor. Sizin bu hayvanları tespit etmeniz için de sadece 12 saniyeniz var.

Şahin gözlülerin bulduğu zeka testi: 35 saniyede 10 farkı sadece yüksek zekalılar bulabiliyor!Şahin gözlülerin bulduğu zeka testi: 35 saniyede 10 farkı sadece yüksek zekalılar bulabiliyor!

12 SANİYEDE SONUCA ULAŞMALISINIZ

Görüş ve gözlem becerilerinizle doğru sonuca ulaşabileceğiniz IQ testi ile kendinizi kanıtlayabilecek misiniz? Zamanın su gibi aktığı, deneyenlerden sadece keskin bakışlıların verilen sürede doğru sonuca ulaştığı zeka testi ile gerçekleri öğrenme vakti!

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

ARKADAŞLARINIZLA YARIŞMAYA VAR MISINIZ?

Aklınızı farklı olarak çalıştıracak, bakış açınızı genişletecek zeka testleri aynı zamanda keyifli vakit geçirmenizi de sağlamaktadır. Arkadaşlarınız ya da ailenizle bu tet sayesinde yarışarak ufak bir rekabet içine girebilirsiniz. İlk olarak kendinizi sınayın ve kaç saniyede doğru sonuca ulaştığınızı kronometre ile ölçün.

Süre bitiyor. Acele edin. Artık son saniyeler...

3...

2...

1...

Ve sonuç geliyor.

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

8 GİZLİ HAYVANI BULABİLDİNİZ Mİ?

Sürenin sonuna geldik. Eğer 12 saniyede doğru sonuca ulaşabildiyseniz gerçekten oldukça kıvrak bir zekaya sahipsiniz demektir. Bulamayanlar için doğru cevabı yukarıya bırakıyoruz.

Siz kaç saniyede kaç hayvanı  bulabildiniz? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Zeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyorZeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Ali Özdil 1 yıl önce Şikayet Et
    Hata sol alttaki iki tane işaret yanlış sag üstte at kafası ve resme baktığımızda sol ayak diz kısmında bir hayvan daha var...
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    işaretleyen halen görememiş. hahhahaa. sol işaretli yerlerde altta hikaye bişey yok. suda yukarı sağda karşı suda altta suyun btminde 4 tane daha var. hadi bul
    Cevapla
  • Nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    Sol alt iki tanede ne hayvanı var, yanlış işaretleme galiba çünkü, yukarıda bir at başı suda yüzen tapir benzeri bir kaya da var
    Cevapla
  • Osmanlı'torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    soldan aşşağıdaki taş golemi mi lan o ney öylle saçmalık..
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    görseller 240p olmasaydı hepsini bulurdum birazdaha kaliteli görseller koyalım lütfen arkadaşlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR