Eğlenceli zeka testi: 17 saniyede tek olan çorabı fark edecek kadar zeki misiniz? Bulmaya çalışırken yorulacaksınız!

Zeka testleri ile görsel keskinliğinizi ve zekiliğinizi ölçebilirsiniz. Farkındalığınız ve dikkatinizle doğru sonuca ulaşabileceğiniz zeka testinde tek olan çorabı 17 saniyede bulmanız gerekmektedir. Kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Zamanın su gibi akıp gideceği zeka testi ile yorulacaksınız.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2023 12:30 GÜNCELLEME 25.04.2023 14:24 YAŞAM
Eğlenceli zeka testi: 17 saniyede tek olan çorabı fark edecek kadar zeki misiniz? Bulmaya çalışırken yorulacaksınız!
Eğlenceli zeka testi: 17 saniyede tek olan çorabı fark edecek kadar zeki misiniz? Bulmaya çalışırken yorulacaksınız!

Zihinsel olarak egzersiz yapacağınız ve kendinizi sınayabileceğiniz zeka testi ile karşınızdayız. Yalnızca dikkatiniz, farkındalığınız ve kısa süreli hafızanızla verilen sürede doğru sonuca ulaşabileceğiniz zeka testinde sizden tek olan çorabı bulmanız beklenmektedir. Hazırsanız süreniz başladı!

Sadece dâhilerin çözdüğü zeka testi: Resimdeki gizli kelebeği 12 saniyede yalnızca %1'i bulduSadece dâhilerin çözdüğü zeka testi: Resimdeki gizli kelebeği 12 saniyede yalnızca %1'i buldu

17 SANİYEDE TEK OLAN ÇORABI BULUN

Zeka testleri, mantıksal akıl yürütme yoluyla yaptığınız ufak egzersizlerdir. Bu testte, her zaman istenilen gizli olanı bul yerine ortada bulunanlar arasında tek olanı bulmanız beklenmektedir. Niteliksel yeteneğinizi ve görsel keskinliğinizi kullanarak 17 saniyede tek olanı bulmanız gerekmektedir.

Şahin gözlülerin bulduğu zeka testi: 35 saniyede 10 farkı sadece yüksek zekalılar bulabiliyor!Şahin gözlülerin bulduğu zeka testi: 35 saniyede 10 farkı sadece yüksek zekalılar bulabiliyor!

İPUÇLARINA DİKKAT EDİN

Zaman bir yandan ilerlerken testi çözmek için ipuçlarına dikkat ederken doğru yolu bulmalısınız. Görselde bulunan çorapların farklarına dikkat ettiniz mi? Karıştırmadan hangisinin eşi olduğunu unutmayın. Kafanızın karışmaması için doğru yolu bulmalısınız.

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

HER ZEKA TESTİ GELİŞMENİZE YARDIM EDECEK

Beyin jimnastiği, farklı yollar üreterek sonuca ulaşma ve mantıksal düşünmeyi gerektiren zeka testileri ile karar verme kapasiteniz de artacak. Her yaptığınız zeka testi ile eleştirel sezgileriniz gelişecek.

Artık sürenin sonuna geldik. Henüz tek olanı göremediyseniz son kez görsel üzerinde gözlerinizi gezdirin.

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

17 SANİYELİK SÜRE TAMAMLANDI

Verilen sürenin sonuna geldik. 17 saniyede tek olan çorabı bulanları tebrik ederiz. Bulamayanlar için cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Şimdi itiraf vakti; siz doğru cevabı bulabildiniz mi? Bulduysanız ne kaç saniyede? Yorumlara yazarak bizimle paylaşmayı unutmayın.

Zeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyorZeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Eksen 1 yıl önce Şikayet Et
    En alttakininde eşi yok pembenin yanında
    Cevapla
  • selma 1 yıl önce Şikayet Et
    ortadaki onun eşi
    Cevapla
  • çüş 1 yıl önce Şikayet Et
    bulamadığıma göre kendimi atmaya gideyim. he bulan da alsın madalyasını ..
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    bir yanlışlık olabilir mi en alt 4.sıradakinin eşi de yok
    Cevapla
  • Suat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben buldum ;)
    Cevapla
  • Selin 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok karışıyor ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR