Fantastik zeka testi: Star Wars askerlerinin arasındaki pandayı 11 saniyede bulmak çok zor!

Optik illüzyon olarak tasarlanmış zeka testi görselinde Star Wars askerlerinin arasında bir panda bulunuyor. 11 saniyede askerlerin arasındaki pandayı ortalamanın üstünde zekaya sahip olanlar bulabiliyor. Zeka testi çözerek kendini kanıtlama zamanı!

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2023 18:48 GÜNCELLEME 29.03.2023 09:17 YAŞAM
Fantastik zeka testi: Star Wars askerlerinin arasındaki pandayı 11 saniyede bulmak çok zor!
Fantastik zeka testi: Star Wars askerlerinin arasındaki pandayı 11 saniyede bulmak çok zor!

Zeka testleri türünden biri olan optik illüzyon ile hazırlanan görselde Star Wars askerleri bulunuyor. Zeka  testi görselinde askerlerin arasında bir panda gizlenmektedir. Beynin algılama biçimine göre özel olarak tasarlanan IQ testi ile zeka seviyenizi öğrenebilirsiniz. O zaman fantastik zeka testi süresi olan 11 saniye başladı!

FANTASTİK ZEKA TESTİ

Zeka seviyenizi anlayacağınız IQ testi ile karşınızdayız. Hazırlanan zeka testi hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından yapılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Siyah beyaz olan görselde birçok asker bulunmaktadır. Askerlerin arasında olan pandayı fark etmek oldukça zor olmaktadır.

PANDA DA ASKERLER DE AYNI RENK

Testi yapmak için sadece 11 saniye bulunmaktadır. Bir sürü asker arasında aynı renklerde gizlenen pandayı kısıtlı sürede bulmaya çalışmak durumu da da zorlaştırmaktadır. Şimdi dikkatinizi daha çok toplamaya ve odaklanmaya çalışın.

İPUCU İSTER MİSİNİZ?

Süre bir yandan ilerlerken pandayı görmekte zorlanıyorsanız size bir ipucu verebiliriz. Panda görselin sağ tarafında bir yerlerde bulunuyor. Bu ipucu ile sonuca daha yakınlaştınız. Hadi artık son saniyelere geldik. Bir kez daha zeka testine bakın ve sonuç görüntüsünü görüntülemek için sayfayı aşağı kaydırın.

PANDAYI 11 SANİYEDE BULABİLDİNİZ Mİ?

Star Wars askerlerinin arasında okudukça iyi kamufle olan pandayı 11 saniyede bulanları tebrik ederiz. Bu durum zeka seviyenizin oldukça yukarıda olduğunun göstergesidir. Daha fazla test çözerek zeka seviyenizi yükseltebilirsiniz.

Peki söyleyin bakalım, siz pandayı bulabildiniz mi? Bulduysanız kaç saniye sürdü? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi güzel de ben bulamadım
    Cevapla
  • tahir 1 yıl önce Şikayet Et
    3 saniye ancak ancak bu tamamen bir tesadüftü gözüme ilk olarak panda çarptı bir başka testi aynı hızla çözemiyorum
    Cevapla
  • nisa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gözlerim kör oldu
    Cevapla
  • Ali CAN 1 yıl önce Şikayet Et
    2,5 saniyede buldum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR