Zeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyor

Zeka testleri çözerek hafızanızı diri tutabilirsiniz. Aynı zamanda bu tür testleri çözerek beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Aklı ve gözleri kandırmaya çalışan bu zeka testini çözerek başarınızı herkese gösterebilirsiniz. Dikkatinize güveniyor musunuz? Herkesin hemen yapamayacağı zeka testlerinden bir tanesini sizin için hazırladık. Peki siz bu karışık odadaki kediyi 7 saniyede bulabilecek misiniz?

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2023 12:23 GÜNCELLEME 13.03.2023 12:23 YAŞAM
Zeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyor
Zeka testi: Odadaki gizli kediyi 7 saniyede bulan dünya rekoru kırıyor! Dünyada 10 kişiden sadece 1'i bulabiliyor

Zekanızın kıvrak ve iyi olduğunu kanıtlamaya ne dersiniz? Hazırlanan bu test, "Benim dikkatimden hiçbir şey kaçmaz!" diyenler için hazırlanmıştır. IQ testini sadece belirli seviyenin üzerindeki üstün zekalı insanlar verilen sürede yapabiliyor. Siz de zekanıza güveniyorsanız bu test işte tam size göre! Odadaki kediyi 7 saniyede bulabilecek misiniz? O zaman süreniz başladı.

Farkı bul zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulabilecek misiniz?Farkı bul zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulabilecek misiniz?

ODADAKİ KEDİ NEREDE?

Karşınızda olan fotoğraf bir optik illüzyondur. Belirli insanlar tarafından yapılabilen optik illüzyonlar fizyolojik ve bilişsel olarak iki çeşide ayrılır. Optik illüzyonda nesne, fotoğraf ya da çizimin beyin algılama biçimine karşı çıkar. Normal bir insan beyni, nesneleri ya da görüntüleri her açıdan değerlendirebilir. Optik illüzyonlar, olayları nasıl algıladığınızı ortaya koyar ve aynı zamanda psikanalizin bir parçası olarak kabul edilir. Bu karışık odaya gizlenmiş bir kedi gizlenmiştir.

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

KEDİ DAĞINIK ODADA BİR YERLERDE

Fotoğrafta her yer darmadağınık olarak görünmektedir. Fotoğrafta birkaç çiçek, yıldız, kanepe, yemek masası, mikrofon sehpası ve yılbaşı ağacı bulunmaktadır. Bu dağınık ve karmaşık odada bir kedi yemek bulmak için ev sahibine görünmeden saklanmıştır. Kediyi 7 saniyede bulmak ise zor gibi görünüyor. 

Optik illüzyonlar, görüntüyle etkileşim içine girmenizi sağlar. Yoğunlaşarak fotoğrafın yer yerinde gözünüzü gezdirirseniz kediyi fark edeceksiniz.

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

KEDİYİ BULABİLDİNİZ Mİ?

Kediler aklınıza ilk olarak gelmeyen yerlere saklanma eğilimindedir. Heyecan aramayı ve oyunlar oynamayı seven kediler aynı zamanda çok meraklıdır. 
İpucu ister misiniz? İpucu ise, kedi odanın sağ tarafında değil!

İşte kedinin saklandığı yer...

İŞTE KEDİNİN SAKLANDIĞI YER

Kedi, fotoğrafın ortasındaki sandalyenin arkasından bize bakıyor. Vücudu yemek masasının üzerinde olan kedinin sadece kafası görünüyor.

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • Qdwcc 6 ay önce Şikayet Et
    2 saniyede buldum
    Cevapla
  • İlayd@_8078 1 yıl önce Şikayet Et
    2 sn içerisinde buldum şimdi ben mi kazandım ?
    Cevapla
  • Yasin akpınar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben kediyi buldum ben şimdi birincisi oldum
    Cevapla
  • Bne 1 yıl önce Şikayet Et
    O kediyse ben maymun olayım
    Cevapla
  • Robert Carlos 1 yıl önce Şikayet Et
    Rekor bende 3 saniye direk buldum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR