Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

Herkesin hayalini süsleyen, içinde huzurla yaşayacağı bir ev vardır. Bunu okurken bile yüzünüzün gülümsediğini biliyoruz. İşte yeni bir test ile geldik. Hayalinizdeki evin aslında kişiliğinizi yansıttığını söylesek ne dersiniz? Farkında olmadan düşündüklerimiz ya da istediklerimiz aslında karakterimiz hakkında ipuçları barındırıyor. Peki siz çatı katı mı, orman evi mi yoksa sahil kenarında bir evi mi tercih ederdiniz? İşte kişiliğiniz hakkında birçok ayrıntı barındıran kişilik testi...

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2022 09:59 GÜNCELLEME 28.12.2022 09:59 YAŞAM
Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?
Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?

Kendi evine sahip olup huzurlu bir hayat sürmeyi kim istemez? Güzel, güvenli, sıcak ve huzur dolu bir evinin olması aslında hemen hemen tüm insanların ortak hayalidir. Ama bu tarif herkesin aklında başka şekilde belirmektedir. Hayalinizdeki evin aslında sizin kişiliğinizi yansıttığını biliyor muydunuz? Peki sizin hayalinizdeki ev nasıl? Hazırladığımız kişilik testi ile sizi anlatacağız.

Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!

HAYALİNİZDEKİ EV, KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA NE DİYOR?

Seçeceğiniz ev tipi, aslında sizin kişiliğiniz ile bağlantılıdır. Bu ev ister şehrin içindeki bir apartman dairesi, ister ormanın içindeki bir kulübe olsun. Kişiliğiniz ile bağlantılı, eğlenceli bir test yapmaya ne dersiniz? O zaman sırasıyla ormandaki bir ev mi, oldukça modern bir binanın en üst katı mı, deniz kenarında bir ev mi, kocaman bir malikane mi, şehrin içinde küçük bir villa mı yoksa bir çiftlik evi mi?

Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınızBu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

ORMAN EVİ

Hayatın kargaşası ve gürültüsünden sıkıldınız mı? Herkesten uzakta bir orman evinde, sessiz ve sakin bir hayat mı arıyorsunuz? O zaman bu orman evi tam size göre. Böyle bir insansanız, içe dönük bir karakteriniz var. Çoğunlukla kendinize dönük, sessiz ve kargaşadan uzak kalmayı seviyorsunuz. İnsanların gevezeliğinden hoşlanmıyorsunuz ama duyarsız bir insan da değilsiniz. Aslında oldukça şefkatli ve empati yapmayı bilen birisiniz. Çevrenizdeki insanlar sizinle anlamlı ve kalıcı ilişkiler kurar. Sanata yatkınlığınız olduğu kadar idealist bir yapıdasınız. Ama bu idealistlik karar vermenizde çok baskın olamıyor ve duygularınız son sözü söylüyor.

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışırEğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

OLDUKÇA MODERN BİR BİNANIN EN ÜST KATI

90 katlı modern bir binanın en üst katından aşağıya bakmak çoğu insan için sinir bozucu olsa da sizin gibi gözü pek insanlar hayatlarını böyle yüksekte sürdürmek ister. Yerden o kadar yüksekte olan bu çatı katında kendinize özel, kenarı bile olmayan bir havuzunuz var. Eğer böyle bir ev, sizi tanımlıyorsa tamamen dışadönük birisiniz demektir. Hareketli, cömert ve enerji dolu bir insansınız. Arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle vakit geçirmekten çok fazla zevk alıyorsunuz. Hırslı ve lider vasıflısınız. Aynı zamanda karizmatik bir havanız var. Açık sözlü birisi olduğunuz kadar karar verme konusunda da oldukça netsiniz.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

DENİZ KENARINDAKİ BİR EV

Kendinizi her gün size "Merhaba" diyen güneşle uyandığınız, hafif serin esen meltemin eşliğinde kahvaltı yaptığınızı hayal ediyorsanız, özel bir insansınız. Deniz kenarında bulunan bir evi tercih ediyorsanız, büyük ihtimalle sakin, barışsever, kibar birisiniz. Sizi ne içe dönük ne dışa dönük sözcüğü tanımlamaz. Siz tam ikisinin arasında bulunuyorsunuz. Arkadaşlarınızı seviyorsunuz ama onlarla vakit geçirmek için biraz zaman ayırmanız gerekiyor. Oldukça hassas bir yapınız var. Rahat tavırlarınızla kendinize has bir çizgidesiniz. Kafanızda olan konular için endişelenmiyor ve şu anı yaşamayı seviyorsunuz. Ama özünüzde bir yerlerde maceracı tavrınız da yok değil!

Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

KOCAMAN BİR MALİKANE

Aile sayınızdan çok hizmetçisi ve görevlisi bulunan, oldukça lüks ve kocaman bir malikane mi hayal ediyorsunuz? Eğer bu sorunun cevabı "Evet" ise siz tamamen verici yapıda bir insansınız. Kalbiniz dışa dönük, insanlarla uzun ve yakın ilişkiler kurmayı seviyorsunuz.  Başarılarınızı göstermeyi ve takdir edilmeyi seviyorsunuz. Her zaman başkalarının duygularını dikkate alıyorsunuz. Gösterişli bir hayatı ve yeni insanlarla tanışmayı seviyorsunuz. "cömertlik" kelimesi sizi tanımlıyor. Ama insanlardan kolayca sıkılabiliyorsunuz. İyimser ve hevesli bir yapınız bulunurken tamamen içinizden gelen duygulara göre hareket ediyorsunuz.

Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!Zeka testinde son nokta! Resimdeki gizli adam yüzünü 5 saniyede bulan üstün zekalıdır!

ŞEHRİN İÇİNDE KÜÇÜK BİR VİLLA

Şehrin içinde, kendine ait bir bahçesi bulunan küçük bir villada dört kişilik aileniz ile sade bir hayat sürmek ister misiniz? Eğer "Evet" diyorsanız maceralardan uzak yaşamayı seven, kendi halinden memnun bir insansınız demektir. Hayata pozitif bakıyorsunuz ve hayatınızdan memnunsunuz. Geçinmesi  kolay, sevecen ve mutlu bir insansınız. Empati yeteneği bulunan, dürüst ve çalışkansınız. Çabuk arkadaş edinip güçlü ilişkiler kurarsınız. Ama bazen açık sözlü olmanız sebebiyle kaba görülebilirsiniz.  Ailenizi ve işinizi seven, elindekiyle mutlu olan ve kendisine verilen görevleri elinden geldiğince en iyi şekilde yapmayı seven birisiniz. Sorumluluklarının bilincinde, mantıklı birisiniz. Aynı zamanda sadakati çok önemsiyorsunuz.

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

ÇİFTLİK EVİ

Hayatınızı herkesten uzak ama rahat bir çiftlik evinde geçirmeyi, ailenizle kendi sebze ve meyvelerinizi yetiştireceğiniz, hayvanlarınızı besleyeceğiniz bir evde hayal ediyorsanız, dünyadaki nadir insanlardan bir tanesisiniz. Kendinden emin, sakin ve alçakgönüllüsünüz. Risk almaktan çekinmeyen, inatçı bir yapınız da bulunuyor. Yeni şeyler keşfetmeyi seven birisisiniz. Bir konuyu yargılarken hislerinizle cevap verirsiniz. Aslında çok çekingen bir yapınız var ama ortak ilgi alanınız bulunan insanlarla kolay ve kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz.

Hayalinizdeki ev ile kişilik testimizi beğendiniz mi? Yorumlarda düşüncelerinizi paylaşmayı unutmayın. Sizin eviniz hangisi?

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Azize 1 yıl önce Şikayet Et
    Sehır icinde ev tam beni anlatıyor begendim
    Cevapla
  • Pikachu 1 yıl önce Şikayet Et
    Rezidans tam beni yansıtıyor ailemle de yaptım yüzde 80-90 tuttu beğendim
    Cevapla
  • Fatma korkmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben çiftlik evini seçtim tam beni anlatıyor
    Cevapla
  • Nurgül 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah orman evi ah! Keşke benim olsan...
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları merak edip hepsini okudum. :D ama tüm evler güzelmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR