Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

Zeka testleri yaparak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Hazırlanan bu zeka testi başınızı döndürecek! Optik illüzyon olarak hazırlanan bu testini 11 saniyede çözmelisiniz. Zeka testleri için tüm dikkatinizi toplamalı ve ayrıntıları görmeye çalışmalısınız. İşte algınızla oynayacak zeka testi! Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir. Süreniz ise şimdi başladı!

ABONE OL
GİRİŞ 02.03.2023 15:36 GÜNCELLEME 02.03.2023 15:36 YAŞAM
Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!
Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

Zekanız berrak ve algılarınız açıksa, bu testi yapmak için hazırsınız demektir. IQ testi ile zeka seviyenizi test edebilirsiniz. Optik illüzyonlar ile bir bireyin temel zekası ölçülmektedir. Oluşturulan bu test ile insanların gözlem becerileri ve algı düzeyleri ölçülmektedir. Hadi o zaman, resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bul!

OPTİK İLLÜZYON İLE ZEKANIN TEMEL SEVİYESİ TEST EDİLİR

Zeka testi türlerinden bir tanesi olan optik illüzyonlar gerçek, fizyolojik ve bilişsel illüzyonlar olmak üzere üçe ayrılır. Bunların hepsinin ortak amacı ise insan beynini kandıran merkezi bir temaya sahip olmasıdır. Optik illüzyonlar ile zekanın temel seviyesi ölçülür. Ne kadar zeki olduğunuzu anlamanın zamanı geldi!

GÖRSELDEKİ KADIN VE ÇOCUK NEREDE?

Hazırlanan görselde su kenarındaki bir dağ manzarası görünmektedir. Aynı zamanda bu görselin bir bölümünde kadın ve çocuk bulunmaktadır. Onları bulmak için de 11 saniyeniz var. Bu testi çözerek beyin jimnastiği yapıp gözlem becerinizi de kuvvetlendirebilirsiniz.

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

İPUCU İSTER MİSİNİZ?

Sürenin sonuna doğru yaklaşıyorsunuz. Kadın ve çocuğu bulamayanlar için ipucumuz geliyor. Görüntüye ilk baktığınızda bir su kütlesi ve dağ manzarası algılayacaksınız. Suyun kenarında da bazı ağaçlar dikkatini çekecek. Gözleriniz bu görüntülerin arasında da kadın ve çocuğu arayacak. Şimdi ipucu geliyor. Aslında küçük ayrıntılardan ziyade büyük resmi görmelisiniz. Hadi, görselin geniş hatlarına dikkat edin!

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

CEVABI SADECE DÂHİLER BULDU

IQ testi yapmak için sürenin sonuna geldik. Bazılarınız kadın ve çocuğu bulurken çözümü bulamayanlar hâlâ aramaya devam ediyor. Aslında cevabı bulmak için resme farklı bir perspektiften bakmanız gerekiyordu. Şimdi başınızı yan çevirin ve kadınla çocuğu görün. Kadın ve önünde duran çocuk, dağın suya yansıyarak oluşturduğu birleşimindedir.

Peki cevabı bulabildiniz mi? Yorumlara yazarak bizimle de paylaşın.

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Kübra 1 yıl önce Şikayet Et
    Birica dahi olmuşum farkında değilim hepside çok kolay kimi kandırıyorsunuz
    Cevapla
  • Mümtaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ansızın buldum. Değerlendirilmeyi bekliyorum. Yoksa ziyan olacağım:-)
    Cevapla
  • Arya 1 yıl önce Şikayet Et
    2 saniyede buldum .galiba dahi oluyorum bu durumda
    Cevapla
  • memo 1 yıl önce Şikayet Et
    yani baktığın anda GÖRÜLÜyoR.
    Cevapla
  • canan 1 yıl önce Şikayet Et
    1 sn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR