Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

Zeka testi ile beyin jimnastiği yapabilirsiniz. "Farkı bul" türündeki bu zeka testinde, iki resim arasında ufak tefek farklar bulunuyor. Toplam 12 fark bulunan IQ testini 25 saniyede tespit etmelisiniz. Peki siz iki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulabilecek misiniz? Hafızanızın kuvvetini ve zeka seviyenizi test etmeye hazırlanın!

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2023 10:27 GÜNCELLEME 21.03.2023 10:27 YAŞAM
Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!
Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

Zeka testi türlerinden biri olan "farkı bul" ile karşınızdayız. Bu zeka testinde 12 fark bulunmaktadır. Aynı gibi görünen iki resimdeki farkları bulmak için keskin bakışlar ve yüksek konsantrasyon gerekmektedir. Bunun dışında verilen sürede testi tamamlayabilmek için kıvrak bir zekaya da sahip olmalısınız. Peki iki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulabilecek misiniz?

Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!

İKİ RESİM ARASINDA 12 FARK BULUNUYOR

Hem yetişkinlerin hem de çocukların kendini deneyebileceği bu test ile beyin egzersizi de yapabilirsiniz. Verilen sürede 12 farkı bulabilmek kolay gibi görünse de aslında oldukça zor. Hazırsanız süre başladı!

Zeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsünZeka testi: 30 saniyede 10 farkı bulmak oldukça zor! Kendine güvenen testi çözsün

Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli fili insanlardan sadece %2'si 5 saniyede bulabiliyor!

25 SANİYEDE 12 FARKI BULABİLECEK MİSİNİZ?

Verilen resimde bir yetişkin ayı ve onun çocuğu görünmektedir. Bu görüntüler aynı gibi görünse de içinde 12 farklı bölüm bulunuyor.

Haberi aşağı kaydırıp sorunun cevabını görme şansınız var. Ama cevaba bakmadan önce kendinizi denemelisiniz. Hileye başvurmadan çözümü bulabilecek misiniz?

Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

RESİMLERDEKİ 12 FARKI BULABİLDİNİZ Mİ?

25 saniyede kaç fark bulabildiniz? Verilen zaman sınırında tüm farklılıkları bulabiliyorsanız, gerçekten üstün bir gözlem yeteneğiniz var. Eğer içinde bulamadığınız noktalar kaldıysa çözümü açıklıyoruz.

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    60 saniyede 12 farkı buldum
    Cevapla
  • m44 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan evin yıkıla
    Cevapla
  • Mehmet asman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben birinci yım 7 saniyede yaptim
    Cevapla
  • Nuray Atsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben buldum 25 saniyede
    Cevapla
  • Daisy 1 yıl önce Şikayet Et
    25 saniyede hepsini buldum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR