Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

Zeka testleri çözmenin birçok yararı bulunmaktadır. Testleri çözerken eğlenceli ve dolu dolu zaman geçirmiş ve beyin jimnastiği yapmış olursunuz. Yani bir taşla iki kuş vurabilirsiniz! Buradaki zeka testi 'farkı bul' türündedir. Birbirine benzer iki görüntüdeki 7 farkı 19 saniyede bulmanız beklenmektedir. İşte IQ seviyesine güvenenlerin kendini kanıtlayacağı zeka testi!

ABONE OL
GİRİŞ 23.12.2022 10:07 GÜNCELLEME 23.12.2022 10:07 YAŞAM
Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!
Akıl karıştırıcı zeka testi: IQ seviyesinin yüksek olduğunu düşünenler 19 saniyede 7 farkı bulsun!

Meydan okumaya hazır mısınız? Gözlem becerinize güveniyorsanız bu test sizin için hiç de zor olmayacak. Karşınızda birbirine benzer iki görüntü bulunmaktadır. İki görüntüde ise toplam 7 fark vardır. 19 saniyede bu farkları bulmak emin olun ki o kadar da kolay değil! Hadi ne duruyorsunuz? O zaman süreniz başladı...

ZAMAN SINIRI STRESE GİRMENİZE SEBEP OLACAKTIR

Bu alıştırmayı bireysel ya da grup olarak yapıp eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Bu türdeki zeka testleri bireyin odaklanma ve gözlemleme yeteneklerini geliştirmek için etkili bir yöntemdir. Aynı zamanda bu aktiviteyi zorlaştıran kısmı ise belirli bir sürenin olmasıdır. Zaman sınırı insanı aynı zamanda strese de sokarak heyecanını artırır.

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışırEğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

ZEKA TESTİNDEKİ AYRINTILARA DİKKAT!

Hazırlanan görselde iki çocuk bulunmaktadır. Oynarken öğrenen ve neşeli olan çocuklardan biri yıldız şeklindeki balonlara tutunmuş uçarken, diğeri de teleskopla yıldızlara bakmaktadır. Satürn gezegeni halkalarıyla beraber görüntüde yerini almıştır. Çevrede ağaçlar bulunurken kitaplar ve bir çantada görüntüde bulunmaktadır. Çabuk olun, süre geçiyor.

İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?İş yeri kişilik testi: İş hayatında siz nasıl birisiniz?

RESİMLERE DİKKATLİ BAKMAYA ÇALIŞIN

İlk bakışta görseller aynı gibi zannedilse de bu birbirine benzer resimlerde ufak tefek farklılıklar vardır. Testte toplam 7 fark bulunurken bu farkların ise 19 saniyede tespit edilmesi gerekmektedir.  İlk bakışta tüm farkları görmek ise neredeyse imkansız olurken dikkatli bakışlardan 7 fark kaçmayacaktır.

SÜRE DOLDU, 7 FARKI BULABİLDİNİZ Mİ?

Zaman geçti ve verilen süre doldu. Bu süre zarfında 7 farkı bulabildiyseniz tebrik ederiz. Eğer süre içinde 7 yerine 5 farkı bulduysanız yine de fena sayılmaz. Bulamadığınız ya da süre içinde görmekte zorlandıysanız işte çözüm! 

Peki 7 farkı bulabildiniz mi? Bulduysanız kaç saniyede testi tamamladınız? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınızBu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • a.60 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki haç işareti reklamı gibi.
    Cevapla
  • islam şen 1 yıl önce Şikayet Et
    21 saniye 7 farkı buldumda bu zekayı test etmez algıyı test eder
    Cevapla
  • Hüseyin Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi len
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR