Dikkat ölçen zeka testi: Görseldeki 5 kalbi 10 saniyede 600 kişiden sadece 20'si bulabildi!

Zeka testleri ile beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Tasarlanan IQ testinde 5 kalp bulunuyor. Bu kalpleri 10 saniyede tespit etmek gerekiyor. 600 kişiden sadece 20'si verilen sürede testteki kalplerin hepsini bulabildi. Peki siz bulabilecek misiniz?

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2023 17:41 GÜNCELLEME 07.03.2023 17:41 YAŞAM
Dikkat ölçen zeka testi: Görseldeki 5 kalbi 10 saniyede 600 kişiden sadece 20'si bulabildi!
Dikkat ölçen zeka testi: Görseldeki 5 kalbi 10 saniyede 600 kişiden sadece 20'si bulabildi!

İnsanların yüksek, düşük ya da orta seviyede zeka katsayısı bulunmaktadır. Bunu belirlemek için de zeka testleri uygulanmaktadır. Testler sonucunda kişinin bilişsel yetenekleri, yani problem çözme ve mantıksal muhakeme yeteneği ölçülür. Hazırlanan bu zeka testinde 5 kalp bulunuyor. Süreniz ise 10 saniye! Kendinize güveniyor musunuz? O zaman şimdi bunu kanıtlama zamanı!

Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?

EĞLENCELİ IQ TESTİ İLE KENDİNİZİ DENEYEBİLİRSİNİZ

Sözlü, sözsüz ya da tam ölçekli birçok IQ testi vardır. Bu testler arasında eğlenceli ve zevkli olanlar da bulunmaktadır. Hem mantıksal yeteneğinizi ve problem çözme yetinizi ölçerken aynı zamanda eğlence dolu zeka oyunları da yapabilirsiniz. Bu test de onlarda bir tanesi! Siz de bu testi çözerek kendinizi deneyebilirsiniz.

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışırEğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

DİKKAT ÖLÇEN ZEKA TESTİ

Görselde yeşillikler arasında köpeğini gezmeye çıkarmış bir  kadın bulunuyor. Köpeği önden giden kadın güzel havanın tadını çıkartırken herkes halinden memnun gibi duruyor. Aynı zamanda resimde bir elma ağacı da yer alıyor.

Ana hatlarının dışında resimde 5 kalp olduğunu ve bunları görmenin kolay olmadığını söylesek ne dersiniz?

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

RESİMDEKİ 5 KALP NEREDE?

Görsele dikkatli bakılmadığı sürece kalpler neredeyse görünmüyor. Gizli kalpleri bulmak için süreniz ise 10 saniye! Hadi artık onları bulmanın zamanı geldi. 10 saniye kısa gibi gelse de dikkatli bakışları olan ve keskin zekalı kişiler için uzun bile denebilir.

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

SÜRE GEÇİYOR

Doğru sonuca ulaşmak için hile yapmadan kendinizi denemelisiniz. Öteki türlü sadece kendinizi kandırmış olursunuz. Süre ilerlerken kaç kalbi gördünüz? Hadi zaman geçiyor ve bulunması gereken 5 kalp ise sizi bekliyor.

Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!Kişilik testi: Resme baktığınızda ilk ne gördünüz? Anlamını öğrenince çok şaşıracaksınız!

KONSANTRASYONU YÜKSEK OLANLAR ÇOKTAN BULDU

Artık sürenin sonuna geldik. Saniyeler vakit kaybetmeden geçerken konsantrasyonu tam olan kişiler zaten 5 kalbi buldu. Sonuçları öğrenmeye az kaldı.

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

SÜRE BİTTİ, TESTİ YAPABİLDİNİZ Mİ?

Sürenin sonuna geldik. 10 saniyede cevabı kimler buldu? Kalplerin hepsini verilen sürede göremediyseniz üzülmeyin. Bu tür aktiviteleri artırarak daha hızlı görme ve beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Doğru cevabı yukarıya bırakıyoruz.

Peki siz kaç saniyede kaç kalp buldunuz? Yorumlara yazmayı unutmayın!

Müzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyorMüzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyor

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Nurcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok kolaydı
    Cevapla
  • VEYSEL KORKMAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle saçma test mi olur hepside ben buradayım diyor
    Cevapla
  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    dört tane buldum testi geçemedim )))
    Cevapla
  • One Minute 1 yıl önce Şikayet Et
    10sn sürmedi.
    Cevapla
  • dfss 1 yıl önce Şikayet Et
    GÖRÜNÜRDE NET 6 tane kalp var! KIZIN DUDAĞI!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR