Dikkatleri zorlayan zeka testi! Resimdeki 4 gizli yüzü 9 saniyede bulabilen neredeyse yok

Zeka testleri ile hafızanızı güçlendirebilirsiniz. Hazırlanan zeka testi görselinde gizli dört yüz bulunmaktadır. Detayları iyi görebildiğini düşünenler için hazırlanan içerik kendini kanıtlama fırsatı olabilir. Bu IQ testi için verilen süre sadece 9 saniye... İşte kendine güvenenler için dikkatleri zorlayan zeka testi!

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2023 16:58 GÜNCELLEME 08.03.2023 16:58 YAŞAM
Dikkatleri zorlayan zeka testi! Resimdeki 4 gizli yüzü 9 saniyede bulabilen neredeyse yok
Dikkatleri zorlayan zeka testi! Resimdeki 4 gizli yüzü 9 saniyede bulabilen neredeyse yok

Zeka testleri algıları zorlayan, dikkat gerektiren ve pratik zeka ile yapılabilmektedir. Gözlem becerilerini ve algılarınızın kuvvetini ölçeceğiniz IQ testleri ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu zeka testinde 4 adet gizli yüzü bulmanız için 9 saniyeniz vardır. Hadi o zaman, derin bir nefes alıp kronometreyi başlatın!

Dikkat gerektiren zeka testi: Bu testi 300 insandan sadece 2'si yapabiliyor! 11 saniye resimdeki fareyi bulDikkat gerektiren zeka testi: Bu testi 300 insandan sadece 2'si yapabiliyor! 11 saniye resimdeki fareyi bul

DİKKATLERİ ZORLAYAN ZEKA TESTİ

Optik illüzyon olarak hazırlanan bu zeka testinde insanların görsel sistemi ile oyun oynanmaktadır. Bu sebeple adına görsel yanılsama da denebilir. Zeka testleri düzenli olarak uygulandığında bireylerde gözlem ve konsantrasyon artarken hafıza da kuvvetlenmektedir.

Hayvanseverlerin zeka testi: 10 saniyede odadaki gizlenen kediyi bulabilir misiniz?Hayvanseverlerin zeka testi: 10 saniyede odadaki gizlenen kediyi bulabilir misiniz?

TESTTEKİ 4 GİZLİ YÜZ NEREDE?

Resimde elinde tüfek olan bir a dam görünmektedir. Şapkası ve duruşuyla denizcileri anımsatmaktadır. Uzak bir noktaya bakarak bir şey arıyor gibi duruyor. Aynı zamanda bu görselde 4 gizli yüz bulunmaktadır. Resme gizlenen bu suratları bulmanız için ise 9 saniyelik süreniz devam ediyor.

Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınızBu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

GÖZLEM BECERİNİZE NE KADAR GÜVENİYORSUNUZ?

Bu zorlu testte ayrıntılara odaklanmanız gerekmektedir. Fotoğrafın içine girerek detaylardaki noktaları görmeye çalışmalısınız. Bir yandan zaman ilerlerken konsantre olmaya çalışın. Çünkü verilen sürenin artık sonundayız!

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

VERİLEN SÜRE DOLDU!

Sürenin sonuna geldik. Detayları fark edip bütün gizli yüzleri bulabildiyseniz tebrik ederiz. Bu gözlem becerilerinizin oldukça iyi durumda olduğunun göstergesidir. 

Cevapların hepsini bulamayanlar için yukarıya cevap görselini bırakıyoruz. Peki kaç saniyede gizlenen yüzleri fark edebildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın.

Saç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyorSaç ayırma tarzına göre kişilik testi: Davranışlarınıza ve eğilimlerinize göre değişiklik gösteriyor

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 4
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    zeka tek tür olarak değerlendirilmiyor ki çoklu zeka kuramı diye birşey var bu zekanın br türünü değerlendiriyor
    Cevapla
  • PENSAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbirinin bir anlamlı yüz olduğunu sanmıyorum.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu na gösterin resimleri 1 saniyede bulur, bulamazsa hangi gerekçe ile bulamadın diye soralım kendisine , herşeyi Bi tek sen biliyodünya dediğini hatırlatıp biraz eğlenelim.
    Cevapla
  • gözlüklü 1 yıl önce Şikayet Et
    ben 3 tane gördüm
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR