İki resim arasındaki 12 farkı 16 saniyede görebilen neredeyse yok! Zorlayıcı zeka testi ile kendini sına

Zeka testi yaparak keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Bu zeka testi görselinde birbirine çok benzeyen iki görsel vardır. Bu görseller arasında toplam 12 fark bulunmaktadır. Sizden 16 saniyede 12 farkı bulmanız istenmektedir. Zorlayıcı zeka testinde kendinizi kanıtlamak için tam vakti!

ABONE OL
GİRİŞ 13.07.2023 09:33 GÜNCELLEME 13.07.2023 09:33 YAŞAM
İki resim arasındaki 12 farkı 16 saniyede görebilen neredeyse yok! Zorlayıcı zeka testi ile kendini sına
İki resim arasındaki 12 farkı 16 saniyede görebilen neredeyse yok! Zorlayıcı zeka testi ile kendini sına

Bir tek gözlem becerilerinizi ve dikkatinizi kullanarak doğru sonuca varabileceğiniz zeka testinde hafızanızın kuvveti de ortaya çıkacak. Beyin jimnastiği yaparak kendinizi geliştireceğiniz IQ testi ile eğlenceli anlar da yaşayabilirsiniz. İki resim arasındaki 12 farkı görmeniz için 16 saniye süreniz bulunmaktadır. Hazırsanız süreniz başladı!

ZORLAYICI ZEKA TESTİ İLE KENDİNİ SINA

Ayrıntılara ne kadar dikkat ettiğinizi fark edeceğiniz zeka testi görselleri arasında toplam 12 fark yer almaktadır. Bu iki görüntü arasındaki farkları bulmak, verilen sürede oldukça zor olduğu için beyniniz kapasitesini zorlayarak daha fazla çalışacaktır. Zorlayıcı zeka testi için 16 saniye su gibi akıp gidecek.

YALNIZCA İYİ GÖZLEMCİLER YAPABİLİYOR

Yukarıdaki görüntüde yumurtasından yeni çıkmış bir ördek görünmektedir. Sevimli ördek yavrusu yarısı kırılmış yumurtasındadır. Yan yana verilmiş bu iki görselde yalnızca iyi gözlemciler farkların hepsini görebilmektedir. 

SON ANLARA GELDİK

Bir saniyenin bile boşa harcanmayacağı zeka testi için artık son anlardayız. Mücadeleniz sona ermeden olabildiğince çok fark bulmaya çalışın. Süre dolduktan sonra doğru cevap görselini aşağıda göreceksiniz. O zaman son saniyelerde olduğumuz şu anlarda bir kez daha gözlerinizi resim üzerinde gezdirin.

Deha avlayan zeka testi: Fil sürüsünün içindeki yavru gergedanı 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!Deha avlayan zeka testi: Fil sürüsünün içindeki yavru gergedanı 9 saniyede yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!

KAÇ FARK BULABİLDİNİZ?

Zeka testinin sonuna geldik. 16 saniyelik sürenin sonunda farkların hepsini görenleri tebrik ederiz. Göremeyenler için de cevap görselini yukarıya bırakıyoruz. Peki siz kaç saniyede kaç fark bulabildiniz? Yorumlara yazarak başarınızı belirtin.

Keskin göz avlayan zeka testi! Ağaçtaki baykuşu 5 saniyede bulan kartal gözlüdürKeskin göz avlayan zeka testi! Ağaçtaki baykuşu 5 saniyede bulan kartal gözlüdür

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR