Çözmeye çalışanları pes ettiren zeka testi: Görseldeki 3 gizli muzu 15 saniyede bulan neredeyse yok!

Zeka testleri türü olan optik illüzyonda 3 gizli muz bulunmaktadır. Çizgi film karakterleri arasında saklanmış olan gizli muzları bulmanız için 15 saniye süreniz bulunmaktadır. Yüksek zekaya sahip bireyleri bile zorlayan zeka testini yapabilecek misiniz?

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2023 22:05 GÜNCELLEME 09.03.2023 22:56 YAŞAM
Çözmeye çalışanları pes ettiren zeka testi: Görseldeki 3 gizli muzu 15 saniyede bulan neredeyse yok!
Çözmeye çalışanları pes ettiren zeka testi: Görseldeki 3 gizli muzu 15 saniyede bulan neredeyse yok!

Çözmeye çalışanları pes ettirecek zeka testi görselinde 3 gizli muz bulunmaktadır. Bu muzların olduğu yerleri tespit etmeniz için verilen süre 15 saniyedir. Gözlem becerilerini zorlayan zeka testini deneyenlerin çoğu yapamıyor. Peki siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Hazırsanız süreniz başladı!

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyorZeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

ZEKA TESTLERİ ÖZEL OLARAK TASARLANMAKTADIR

Zeka testleri türlerinden biri olan optik illüzyonlar, beynin algılama biçimlerine meydan okuyacak şekilde çizilmektedir. Normalde insan beyni gördüğü nesneleri farklı açıları da algılayabilmektedir. Zekice tasarlanan bu testler ise beyne oyun oynayacak şekilde özel olarak tasarlanır.

Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?

MUZLARI SARI KARAKTERLER ARASINDA BULMAK OLDUKÇA ZOR

Hazırlanan görselde çizgi film karakterleri arasında saklanan 3 adet muz, zekice konumlandırılmıştır. Birbirinden farklı şekilde duran Minyon isimli çizgi film karakterleri arasında sarı muzları bulmak oldukça zordur. Hepsi birbirinden farklı ifadeler gösteren Minyonlar arasındaki muzla bulabileceğinize inanıyor musunuz?

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışırEğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

SÜRE DOLUYOR

Zeka testinde bulunması gereken muz sayısının 3 olması, testin bir başka zorlayıcı elementidir. Testi çözmeye çalışanların kafasını karıştıracak birçok sebep bulunuyorken bu  testin eğlenmek için yapıldığını unutmamak gerekiyor. Bu arada saniyeler su gibi akıp geçti. Verilen sürenin sonuna geldik.

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

MUZLARI BULABİLDİNİZ Mİ?

15 saniyede 3 muzu da bulabildiyseniz gerçekten oldukça zor olan bir testi geçtiğinizi vurgulamalıyız. Eğer bulamadıysanız üzülmeyin. Daha fazla zeka testi çözerek beyin jimnastiği yapabilir ve gözlem becerilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Peki siz kaç saniyede, kaç muz buldunuz? Cevaplarınızı yorumlara yazmayı unutmayın.

Baskın özelliklerinizi ölçen kişilik testi: Sonucu görünce şok olacaksınız!Baskın özelliklerinizi ölçen kişilik testi: Sonucu görünce şok olacaksınız!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Takatuka 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bakmadan buldum.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklın zekatı hayra yormaktır,zekatsız akla zeka derler,ona kıymet vermemeli.
    Cevapla
  • TAKUNYALI 1 yıl önce Şikayet Et
    bumu yani 6 saniyede buldum
    Cevapla
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende bakmadan buldum
    Cevapla
  • salman 1 yıl önce Şikayet Et
    1 sn. de buldum
    Cevapla
  • Takanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 3 saniyede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR