Şahin gözlülerin yaptığı zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü 13 saniyede eşi olmayan terliği bulabiliyor!

Zeka testleri çözebilmek için farkındalığınızın yüksek ve gözlem becerileriniz gelişmiş olması gerekmektedir. Verilen sürede deneyenlerin sadece %'3'ünün eşi olmayan terliği bulabildiği zeka testi için süreniz 13 saniye!

ABONE OL
GİRİŞ 18.03.2023 10:13 GÜNCELLEME 18.03.2023 15:54 YAŞAM
Şahin gözlülerin yaptığı zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü 13 saniyede eşi olmayan terliği bulabiliyor!
Şahin gözlülerin yaptığı zeka testi: Deneyenlerin sadece %3'ü 13 saniyede eşi olmayan terliği bulabiliyor!

Yalnızca yüksek IQ seviyesine sahip bireyler tarafından yapılabilen zeka testi ile karşınızdayız. Zeka seviyenizi anlayacağınız ve hafızanızın kuvvetinin ortaya çıkacağı IQ testini yapmadan önce derin bir nefes alın. Deneyenlerin sadece yüzde 3'ü verilen sürede eşi olmayan terliği bulabiliyor. Süreniz 13 saniye ve şu andan itibaren kronometre çalışmaya başladı!

Kişilik testi ile gizli yönlerinizi öğrenebilirsiniz! Resme baktığınızda ilk neyi gördünüz?Kişilik testi ile gizli yönlerinizi öğrenebilirsiniz! Resme baktığınızda ilk neyi gördünüz?

ŞAHİN GÖZLÜLERİ ORTAYA ÇIKARACAK ZEKA TESTİ

Zeka testleri çözümünde mantıksal akıl yürütme ve problem tarama becerilerinizi kullanarak doğru cevaba ulaşabilirsiniz. Bu tür bulmacalar düşünme ve kavrama hızınızı da artırmaya yarayacaktır. Eğlenceli ve yararlı olan zeka testleri ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyorZeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

DENEYENLERİN SADECE %'3'Ü VERİLEN SÜREDE TAMAMLADI

Yukarıda hazırlanan zeka testi görselinde birçok terlik farklı şekillerde kumsalda bulunuyor. Farklı desen ve renklerde olan terliklerden bir tanesinin eşi yok. İstenen şey basit gibi görünse de belli bir süre sonra kafanız karışabilir. Bu IQ testinde başarıya ulaşanların sayısına dikkat edildiğinde testin zorluk seviyesi de ortaya çıkıyor.

Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?

SÜRENİZ SADECE 13 SANİYE

Test için verilen sürenin 13 saniye olması sizi daha çok paniğe sevk edebilir. Heyecanınızı ve stresinizi kontrol etmeniz gereken bu zeka testinde terlikleri hızlı ama kontrollü şekilde kafanızda eşleştirmelisiniz. Gördüğünüz her terliğin eşini hatırlamanız gereken zeka testinde hafızanızın kuvveti de ortaya çıkacak.

Acele edin. Sürenin sonuna geliyoruz.

Artık son saniyeler... 

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışırEğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

SÜRE DOLDU, CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Verilen sürenin sonuna geldik. Cevabı bulabildiniz mi? Eğer 13 saniyede eşi olmayan terliği bulabildiyseniz gerçekten hafızanız çok kuvvetli ve oldukça yüksek bir zekaya sahipsiniz. O zaman söyleyin, siz kaç saniyede eşi olmayan terliği tespit edebildiniz?

Baskın özelliklerinizi ölçen kişilik testi: Sonucu görünce şok olacaksınız!Baskın özelliklerinizi ölçen kişilik testi: Sonucu görünce şok olacaksınız!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • inan bilmiyorum 1 yıl önce Şikayet Et
    kolaydı 6 saniye falan surduy
    Cevapla
  • Kimlanbu 1 yıl önce Şikayet Et
    Eşi olmayan terlik 3 tane var :^
    Cevapla
  • Eymen 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeşil terlikler 7ad buradan kolay bulunur
    Cevapla
  • Seçkin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeşil 7 tane bariz belli ;) günaydın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bulamadim 3 saat ...gecti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR