Yüksek IQ belirleyici zeka testi: 25 saniyede tek olan sepeti yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!

Sebze, meyve dolu sepetlerin bulunduğu zeka testinde bir tanesi diğerlerinden farklı. Yalnızca üstün zekalılar 25 saniyede tek olan sepeti görebiliyor. Kendinize güveniyor musunuz? Hadi o zaman, yüksek IQ belirleyici zeka testi ile kendini kanıtla!

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2023 12:43 GÜNCELLEME 21.03.2023 14:33 YAŞAM
Yüksek IQ belirleyici zeka testi: 25 saniyede tek olan sepeti yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!
Yüksek IQ belirleyici zeka testi: 25 saniyede tek olan sepeti yalnızca üstün zekalılar bulabiliyor!

Zeka testleri ile başarınızı kanıtlayabilirsiniz. Üstün zekalıların kendini belli edeceği zeka testi ile keyifli dakikalar geçirmeye hazır olun. IQ testi için verilen süre sadece 25 saniye! Hangi sepetin diğerlerinden farklı olduğunu tespit edebilmeniz için gözlem becerilerinizin ve bilişsel yeteneklerinizin çok kuvvetli olması gerekiyor. O zaman zeka testi için verilen süre başladı!

Resimdeki farklar hangileri? 16 saniyede toplam kaç fark görebileceksiniz? Deneyenlerin %89'u çözemedi!Resimdeki farklar hangileri? 16 saniyede toplam kaç fark görebileceksiniz? Deneyenlerin %89'u çözemedi!

YÜKSEK IQ BELİRLEYİCİ ZEKA TESTİ

Zeka testleri gözlem gücü, hafıza kuvveti ve zihinsel çeviklik ölçülmektedir. Kısa sürede beyninizin ne kadar çevik olduğu hazırlanan IQ testi ile kanıtlanacak. Yapmanız gereken ise farklı olan sepeti 25 saniyede tespit etmek. Verilen görüntüde değişik olan sepeti bulabilmek için niteliksel keskinliğiniz ve bilişsel becerileriniz kullanılacak.

Dikkat gerektiren zeka testi: Bu testi 300 insandan sadece 2'si yapabiliyor! 11 saniye resimdeki fareyi bulDikkat gerektiren zeka testi: Bu testi 300 insandan sadece 2'si yapabiliyor! 11 saniye resimdeki fareyi bul

ZEKA TESTLERİ İLE BEYNİNİZ ZORLANACAK

Beyin gücünüzü zorlamaya hazır mısınız? Düşünme ve karar verme kapasitenizin artacağı zeka testi beyninizi zorlayacak. Bu tür testler büyük sorunları çözmenize ve eleştirel bakış açısı geliştirmenize de yardımcı olacak. Süre geçerken odaklanmaya çalışın.

Hayvanseverlerin zeka testi: 10 saniyede odadaki gizlenen kediyi bulabilir misiniz?Hayvanseverlerin zeka testi: 10 saniyede odadaki gizlenen kediyi bulabilir misiniz?

SAKİN VE KONTROLLÜ OLUN

Hazırlanan görselde 7 sütun  4 sıraya bölünmüştür. Toplamda 28 sepetin bulunduğu IQ testinde ayrıntıların içinde kaybolan amaca ulaşmalısınız. Sürenin sonuna yaklaştığınızı da hatırlatmak isteriz. Acele ederken kontrolü elinizden bırakmamaya çalışın. Sakin ve sistemli ilerlerseniz sonuca ulaşacaksınız.

Bu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınızBu kişilik testi çok konuşulacak! Odalarınızın rengi aslında kişiliğinizi tanımlıyor, daha önce buradan hiç bakmadınız

TEK OLANI BULABİLDİNİZ Mİ?

Verilen sürenin sonuna geldik. Eğer tek olan sepeti verilen sürede tespit edebildiyseniz tebrik ederiz. Ama cevabı bulmakta zorlandıysanız ya da hâlâ bulamadıysanız sonuç görselini yukarıya bırakıyoruz.

O zaman söyleyin, siz sepeti bulabildiniz mi? Bulduysanız kaç saniye sürdü? Yorumlara yazıp bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

Sadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bulSadece dâhilerin 10 saniye içinde çözebildiği zeka testi: Resimdeki adamı bul

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Emekli mühendis 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek zeka testi böyle olmaz, bu sadece dikkat işidir. ben 5 Sn de buldum. internette IQ testlerini görün de ondan sonra karar verin,
    Cevapla
  • HAKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    16 saniye
    Cevapla
  • Tokatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir dikkat testi , zeka ile ne alakası var??
    Cevapla
  • Devrk 1 yıl önce Şikayet Et
    Baktığım gibi buldum. Zamanıma yazık oldu :) herkese selamlar
    Cevapla
  • Hülya 1 yıl önce Şikayet Et
    Hülya Toprak ilk bakışta anında buldum saniye geçmedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR