Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!

Zeka testleri yalnızca yüksek IQ'ya sahip bireylerin yapabildiği özel içeriklerdir. Özel olarak tasarlanan zeka testi ile insan beyninin algılama ve akıl yürütme sistemi ölçülüyor. Bu optik illüzyon ile kendinizi kanıtlamak istiyorsanız süreniz 11 saniye! Peki ormanın içindeki kız yüzünü bulabilecek misiniz?

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2023 16:31 GÜNCELLEME 04.01.2023 16:31 YAŞAM
Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!
Yüksek IQ'lu insanların çözebildiği zeka testi: Ormanın içindeki kız yüzünü 11 saniyede bul!

Zeka testleri çözerek kendinizi kanıtlamak ister misiniz? İnsan beynini kandırmak veya yanıltmak için optik illüzyonlar özel olarak tasarlanmaktadır. Bu testler ile beyin nasıl çalıştığı ve nesneleri ne kadar sürede algıladığı ölçülür. Zeka testleri psikanalizin bir parçasıdır. Kendinizi ölçmek ve pratik yapmak için bu testleri çözebilirsiniz. Peki ormanın içine gizlenmiş kız yüzünü 11 saniyede görebilecek misiniz?

Zeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyorZeka testi: Mutfaktaki kediyi 6 saniyede bir tek üstün zekalılar bulabiliyor! 200 kişiden sadece 1'i görebiliyor

SADECE YÜKSEK IQ'LU İNSANLAR ÇÖZÜYOR

Bu testi bireysel olarak çözebileceğiniz gibi çocuklarınız ya da çevrenizdeki bireylerle de yapabilirsiniz. Hem çocuklara hem de yetişkinlere uygun olarak tasarlanan testte amaç ormandaki gizli kız yüzünü 11 saniyede bulmaktır. Kızın yüzünü görmek için kıvrak bir zekaya ihtiyacınız var!

Siyah beyaz olarak hazırlanan görsel yoğun bir çizimden oluşmaktadır. Bu optik illüzyonun zor kısmı ise farklı hayvanlarla dolu olan ormanda kızın yüzünü bulmaya çalışmaktır.

Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!

11 SANİYEDE GİZLİ KIZ YÜZÜNÜ BULABİLECEK MİSİNİZ?

Şimdi özel olarak tasarlanmış olan bu görsele daha dikkatli bakın. Yoğunlaşarak baktığınızda çözüme bir adım daha yaklaşmış olacaksınız. Gizli bir kız yüzü bulmak zor gibi görünse de farklı açılardan değerlendirme yaparak bakış açınızı değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Süreniz ilerlerken gözlem yeteneğinizi testin sonunda anlamış olacaksınız.

Hadi biraz daha hızlanın! Sürenin sonuna yaklaşıyoruz. 

Belirli renk, ışık ve desenlerle hazırlanan bu görseli algılamakta zorlanırsanız, kendinizi kötü hissetmeyin. Çünkü optik illüzyonlar beynin algılama sistematiğini çözmek için karmaşık olacak şekilde yapılmaktadır.

Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?

SÜRE DOLDU, TESTİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

11 saniyede ormanın içindeki gizli kız yüzünü bulabildiyseniz gerçekten olağanüstü zekaya ve yüksek IQ seviyesine sahip olduğunuz anlamına gelmektedir. Yapılan çalışmalarda beynin zor testlerde çalışma süresi çoğaldıkça gelişmesinin de arttığı bulunmuştur.

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışırEğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

İŞTE CEVAP

Çözümü bulamayanlar için doğru cevabı yukarıda gösterdik. Resmi ters döndürdüğünüzde kızın yüzü net olarak görünmektedir.

O zaman doğruyu söyleyin bakalım, 11 saniyede ormandaki gizli kız yüzünü gerçekten görebildiniz mi, kaç saniyede buldunuz?

'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!'Bendeki konsantrasyon keskin nişancılarda yok' diyenler için zeka testi: 13 saniyede yedi kalbi bulabilen şahin gözlüdür!

Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?Kedi yavrusunu kaybetse bulamaz zeka testi: Dağınık odada kayıp çorabı 12 saniyede bulabilecek misiniz?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Mehmetx 1 yıl önce Şikayet Et
    İşine gelmediği zaman bilim bu tür şeyler de şekil suret görenlere deylizor bozukluk teşhisi koyup insanı raporlu kısıtlı yapıyor. Bulutlqr da şekiller görenler de dahil....
    Cevapla
  • 12_R 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir saniye de buldum..Dahiyim.
    Cevapla
  • bir kişi 1 yıl önce Şikayet Et
    Cevap resminde resim ters çevrilerek kız görüntülenebiliyor. Bu soru insanlar geri zekalı olduğu kompleksine kapılsın diye soruldu Heralde. Tuhaf bir soru
    Cevapla
  • Attillahan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kelebek, salyangoz ve yusufcuguda ekleyin.amma resmi büyüterek baktım :)
    Cevapla
  • Mete Han 1 yıl önce Şikayet Et
    7 sn de tilki, tavşan ve kızı buldum.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaplumbağa, balık ve kuş var
    Cevapla
  • Mete Han 1 yıl önce Şikayet Et
    Ördeği yazmayı unutmuşum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR