Zeka testi: 12 farkı 27 saniyede bulan neredeyse yok!

Zeka testleri ile gözlem becerilerinizi ölçebilirsiniz. Hazırlanan bu zeka testinde, iki birbirine benzer görsel yan yana getirilmiştir. Görseller arasında 12 fark bulunmaktadır. 27 saniyede 12 farkı görebileceğinizi düşünüyorsanız ve "Bendeki gözlem becerisi kimsede yok." diyorsanız işte tam size göre bir zeka testiyle karşınızdayız. Peki 12 farkı 27 saniyede bulabilecek misiniz?

ABONE OL
GİRİŞ 18.03.2023 12:50 GÜNCELLEME 18.03.2023 12:50 YAŞAM
Zeka testi: 12 farkı  27 saniyede bulan neredeyse yok!
Zeka testi: 12 farkı 27 saniyede bulan neredeyse yok!

Zeka testi hafızanızı ölçmeye yarayan eğlenceli bir araçtır. İki görsel arasındaki farkları verilen sürede bulmanız gerekmektedir. Hazırlanan bu iki görsel aynı gibi dursa da aralarında 12 fark vardır. Peki kendinize güveniyor musunuz? 12 farkı 27 saniyede bulabilecek misiniz?

ZEKA TESTİ SÜRESİ BAŞLADI

Bireysel olarak yapılabileceği gibi grup etkinliği olarak da denenebilecek zeka testi ile eğlenceli vakit geçirirken sevdiklerinize meydan okuyabilirsiniz. Bu test aynı zamanda çocukların da katılabileceği bir etkinliktir.

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

Keskin bakışlarınızla herkesi yeneceğinizi düşünüyorsanız bu test tam sizlik! İki resim arasındaki 12 farkı 27 saniyede bulmak sanıldığı kadar kolay olmayabilir.

12 FARK NEREDE?

Hazırlanan görselde güneşli bir günde ormanda bulunan tilki sessizce oturduğu görülmektedir. Çiçekler ve bir kelebek de görselde yer almaktadır. Dikkatli bakıldığında farkları görmeye başlayacaksınız. Bulduğunuz farkları karıştırmamak için not alabilirsiniz. Şimdiye kadar kaç tane gördünüz?

Sürenin sonuna yaklaşırken tespit ettiğiniz farkların sayısı kaç oldu? Bazılarını bulmak sizin için kolay olsa da sona doğru kalanları görmek zor olabilir. İşte süreniz bitti!

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

ÇÖZÜM BURADA

Eğer verilen sürede 12 farkı bulabildiyseniz şampiyonluğunuzu ilan edebilirsiniz. Bazılarını bulup bazılarını bulamayanlar için ise cevabı gösteriyoruz. İşte görseldeki 12 fark...

Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!Zeka testi: Resimdeki gizli kraliçeyi sadece dâhiler 9 saniyede bulabiliyor!

Eğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışırEğlenceli zeka testi: 11 saniyede 3 farkı bulanın gözleri kartalınkiyle yarışır

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR