4. farkı bulabilen neredeyse yok! Kartal gözlü olduğunuzu kanıtlayacak zekâ testi

Gözlem yeteneğine güvenen okuyucularımız bu zekâ testi tam size göre! Oyuncak Hikâyesi filmine ait verilen iki görsel arasında 4 fark bulunuyor. Sizden istenen 12 saniyede iki görsel arasında bulunan 4 farkı bulmanız. İşte kartal gözlü olduğunuzu kanıtlama fırsatı!

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2023 09:05 GÜNCELLEME 07.10.2023 09:17 YAŞAM
4. farkı bulabilen neredeyse yok! Kartal gözlü olduğunuzu kanıtlayacak zekâ testi
4. farkı bulabilen neredeyse yok! Kartal gözlü olduğunuzu kanıtlayacak zekâ testi

İki resim arasındaki farkı bul adlı zekâ testlerinde, beyniniz görsel hatırlama yetisini kullanır. Aynı zamanda zihinsel çevikliği geliştirmenin en etkili yollarından bir tanesidir. Çok dikkat gerektiren farkı bul zekâ testleri, neredeyse birbirleriyle bire bir benzer.

Farkı bul zekâ testleri, gözlem becerinizi ve bilişsel yeteneklerinizi geliştirirken aynı zamanda keyifli vakit geçirmenizi sağlayan bir seçenektir. Bakalım siz bir şeyleri gözlemleme ve fark bulma konusunda ne kadar iyisiniz, hadi test edelim!

12 SANİYEDE 4 FARKI BULUN

4. farkı bulabilen neredeyse yok! Kartal gözlü olduğunuzu kanıtlayacak zekâ testi

Farkı bul zekâ testinde bu sefer en çok sevilen animasyon filmlerinden biri olan Oyuncak Hikâyesine ait birbirinin aynısı iki görsel ile karşınızdayız. İki görsel aslında birbirinin aynısı gibi dursa da aralarında 4 fark var. Siz bu 4 farkı 12 saniyede bulabilir misiniz?

Tüm dikkatinizi toplayın ve kartal gibi gözlerinizi 12 saniye boyunca iki görsele odaklayın. Hazırsanız süreyi başlatın ve 4 farkı bulup, gözlem becerinizi herkese kanıtlayın!

Zekânızı kanıtlamanız için bir fırsat: Kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniyede bulun!Zekânızı kanıtlamanız için bir fırsat: Kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniyede bulun!

SON 3 2 1…

Farkı bul zekâ testleri, gözlem becerinizi ve hafızanızı geliştirmeye yardımcı olduğu gibi aynı zamanda konsantre olma becerinizi de geliştirmenize büyük ölçüde destek olur.

Evet, iki görsel arasında herhangi bir fark dikkatinizi çekti mi? Süre yavaş yavaş akıyor.

Görsel zekasına güvenenler ekran başına: X’lerin arasına gizlenmiş 5 Y’yi 7 saniyede bulun!Görsel zekasına güvenenler ekran başına: X’lerin arasına gizlenmiş 5 Y’yi 7 saniyede bulun!

SÜRE DOLDU

Ve süre bitti. İki görsel arasında bulunan 4 farkı buldunuz mu? Verilen sürede 4 farkı bulanları tebrik ederiz. Eğer farkları bulamadıysanız isterseniz bir kez daha deneyebilirsiniz. Derin bir nefes alın ve süreyi düşünmeden sakince gözlemleyin.

Akıllara durgunluk veren zekâ testi: Nilüfer yaprakları arasına gizlenmiş kaplumbağayı 5 saniye içinde bulun!Akıllara durgunluk veren zekâ testi: Nilüfer yaprakları arasına gizlenmiş kaplumbağayı 5 saniye içinde bulun!

Yine de farkları tam bulamadıysanız merak etmeyin. Sizler için iki görsel arasındaki farklara ait çözüm görselini aşağıya bırakacağız.

İŞTE O 4 FARK

Oyuncak Hikâyesine ait bu görselde sizden 12 saniye 4 farkı bulmanızı istedik. İşte iki görsel arasındaki farklar;

4. farkı bulabilen neredeyse yok! Kartal gözlü olduğunuzu kanıtlayacak zekâ testi

İşte cevaplar aslında ortaya çıkınca ne kadar da kolay geliyor. Peki, siz 12 saniye içerisinde 4 farkı buldunuz mu yoksa bir tanesinde takılı mı kaldınız?

Yorumlarda buluşalım!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • 421 8 ay önce Şikayet Et
    20 saniyede buldum ne gözlü oluyorum
    Cevapla
  • Pinarbasi 8 ay önce Şikayet Et
    Bu sefer hemen buldum boyum uzamadı ama sevindim gozluksuz buldum hemde
    Cevapla
  • 20 saniye (±) 8 ay önce Şikayet Et
    ahmet
    Cevapla
  • eko 8 ay önce Şikayet Et
    Buldum ne olacak şimdi. Akşam eve giderken ekmeği yine halk ekmekten alacağım :)
    Cevapla
  • Qwerty 8 ay önce Şikayet Et
    Buldun da alması kaldi:-) Afiyet olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR