Dikkatinizi test edecek zeka testi: 4 saniyede adamın gerçek karısını bulun!

Zekâ testi görselimizde bugün dikkatinizi ölçüyoruz. Görseldeki adamın gerçek karısını 4 saniyede bulun ve keskin bir gözlem yeteneğine sahip olduğunuzu kanıtlayın!

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2023 12:28 GÜNCELLEME 15.08.2023 16:01 YAŞAM
Dikkatinizi test edecek zeka testi: 4 saniyede adamın gerçek karısını bulun!
Dikkatinizi test edecek zeka testi: 4 saniyede adamın gerçek karısını bulun!

Zekâ testleri, okuyucularına eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeye yardımcı olur. Zekâyı arttırarak konsantrasyonun gelişmesine de destek olur.

Zekâ testleri bazen bir bulmacayı bazen bir şifreyi bazen gizli bir nesneyi bazen de görseldeki hatayı çözmenizi ister. Bu tür zekâ geliştirme alıştırmalarını düzenli ve dikkatli bir şekilde çözmek, kişinin problem çözme becerilerinin gelişmesine ve beyin jimnastiği yapmasına destek olur.

Sizde zamana karşı meydan okumaları seviyor ve dikkatinize güveniyorsanız bu zekâ testi tam size göre!

ÇOK DİKKATLİ OLUN: 4 SANİYEDE ADAMIN GERÇEK KARISINI BULUN

Dikkatinizi test edecek zeka testi: 4 saniyede adamın gerçek karısını bulun!

Yukarıda yer alan görselde bir adam ve birbirine tıpatıp benzeyen iki kadın var. Ve bu kadınlar tarafından çekiştiriliyor.

Görseldeki iki kadında adamın gerçek karısının kendisi olduğunu iddia ediyor. Peki, sizce bu adamın gerçek karısı hangisi? 4 saniye içerisinde adamın gerçek karısını bulabilir misiniz?

SÜRE BAŞLADI

Süre başladı, tüm dikkatinizi toplayın ve zekâ testi görseline dikkatlice odaklanın. Adamın gerçek karısını sadece gerçekten çok dikkatli beyinler fark edebilir.

Bu zekâ testi ile hem dikkatinizi ölçecek hem de gözlerinizin keskinliğini test edeceksiniz. Süre çok kısa evet ama gerçek sizden kaçar mı? Asla.

VE İŞTE ADAMIN GERÇEK KARISI

Hala bulamadınız mı? Küçük bir ipucuna mı ihtiyacınız var? İşte size bir ipucu. Duvardaki evlilik fotoğrafına bakın. Cevabı bulabileceğiniz tüm her şey orada gizli. Acele edin zaman bitiyor.

Ve işte süre doldu. Adamın gerçek karısını bulanları tebrik ederiz, keskin bir beyne sahip olduğunuz su götürmez bir gerçek. Bulamayanlar içinse işte bulmacanın çözümü;

Dikkatinizi test edecek zeka testi: 4 saniyede adamın gerçek karısını bulun!

Duvardaki evlilik fotoğrafı aslında her şeyin cevabı niteliğindedir. Duvardaki resimde adamın gerçek karısının boynunda sadece bir dövme var ve bu dövme boynunun sol tarafında yer alıyor. Yani bu demek oluyor ki adamın gerçek karısı adamın solunda kalan kişi.

Sizler için hazırladığımız zekâ testlerini sevdiyseniz arkadaşlarınız ve aileniz ile de paylaşıp onların da performansını test edin. Peki, siz kaç saniyede adamın gerçek karısını buldunuz? Yorumlarda buluşalım!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • ahmat cocuk 8 ay önce Şikayet Et
    3 sn de ayaklarından buldum. Kadının ayakları düz kocasına güveniyor. Diğeri bir ayağı arkada düşürür korkusu var.
    Cevapla
  • Fatih 8 ay önce Şikayet Et
    4snç değil ama 7 saniyede buldum.
    Cevapla
  • serkan 8 ay önce Şikayet Et
    anlaşılan kimse bulamamış ama çok saçma bi soru olmuş
    Cevapla
  • çil yıldız 8 ay önce Şikayet Et
    ben dizdeki 2 noktadan yakaladım
    Cevapla
  • Adm 8 ay önce Şikayet Et
    Duvardaki fotoğrafta sol tarafta dövme var mı yok mu görünmüyor ki. Siz olup olmadığı kanısına nereden vardınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR