Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Saç tipine göre kişilik özelliklerinizin neler olduğunu sizler için derledik. Dalgalı, kıvırcık veya düz saç tipine göre, saç tipiniz kişiliğiniz hakkında neler söylüyor gelin birlikte öğrenelim!

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 09:27 GÜNCELLEME 27.04.2024 10:27 YAŞAM
Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?
Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Vücudumuzdaki detaylar kişiliğimiz hakkında birçok şey söyler. Bunlardan bir tanesi de saç tipimizdir. Saç tipimiz kişilik özelliklerimizi yansıtır ve karakterimizin yapısını anlamak için yardımcı olur.

Saç tipleri genel olarak; dalgalı saç, kıvırcık saç ve düz saç olmak üzere kategorize edilir. Saç tipiniz nasıl davranmayı sevdiğinizden, pratik mi yoksa duygular ile mi yönetildiğinize ya da kolay etkilenip etkilenmediğinize kadar birçok noktaya ışık tutar.

Saç tipine göre kişilik özelliklerinizi öğreneceğiniz saç tipine göre kişilik testini sizler için hazırladık. İşte saç tipine göre kişilik özellikleriniz…

SAÇ TİPİ KİŞİLİK TESTİ: SAÇ TİPİNİZ KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

Saç tipleri genel olarak 3’e ayrılır. Bunlar dalgalı saç, kıvırcık saç ve düz saç tipleridir.

  • Dalgalı Saç Tipi Kişilik Özellikleri

Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Saç tipine göre kişilik testinde ilk inceleyeceğimiz saç tipi dalgalı saç tipine sahip kişiler. Dalgalı saça sahip kişiler çoğu zaman hayatı gelişi güzel yaşayan kişilerdir. “Ne olacaksa olsun, olmayacaksa hiç uğraştırmasın” mantığıyla hareket ederler.

Dalgalı saça sahip kişiler, pişmanlık ve incinme yaşamaktan çekindikleri için yolunda gitmeyen şeylerle uğraşmak istemezler. Onlar için çabalamayı bırakınca daha mutlu ve huzurlu hissedeceklerine inanırlar.

Akıllara durgunluk veren zekâ testi: Nilüfer yaprakları arasına gizlenmiş kaplumbağayı 5 saniye içinde bulun!Akıllara durgunluk veren zekâ testi: Nilüfer yaprakları arasına gizlenmiş kaplumbağayı 5 saniye içinde bulun!

Yolda karşılarına çıkan kötü enerjili şeylerden kaçarak enerjilerini kaybetmemeye özen gösterirler. Enerjilerini tutku ile bağlı oldukları şeylere harcamayı severler. Hedef odaklı kişiler olduğu için önünde engel olanları ve onları yavaşlatan kişileri hızlı bir şekilde bırakırlar.

Çok çabuk insan bırakma huyu dışarı kötü bir durum gibi yansısa da aslında enerjisinin uyduğu ve sevdiği insanları asla bırakmazlar. Hayatlarında sadece gereksiz yük olan ve enerjilerini sömüren kişileri istemezler.

Saç tipine göre kişilik testine göre dalgalı saçı kişiler, özgürlüğüne aşırı düşkün insanlardır. Karar verme gücünün kendisinde olmasını çok severler. Bu kadar dik ve güçlü dururken aynı zamanda sevdiği insanlar tarafından sevilmek ve şımartılmak da hoşlarına gider.

Zekânızı kanıtlamanız için bir fırsat: Kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniyede bulun!Zekânızı kanıtlamanız için bir fırsat: Kapıyı açan doğru anahtarı 5 saniyede bulun!

Dalgalı saça sahip kişiler, keşfetmeyi ve yeni şeyler öğrenmeyi çok sever. Zor durumlarda işin üstesinden gelmek için her zaman dâhiyane bir fikirleri vardır. Çoğu şeye karşı şüpheci yaklaşsalar da kendilerine asla acınacak duruma düşürmezler.

Bakımlarına düşkün ve gerçekçi olmayı seven kişilerdir. Zarif, eğlenceli ve göz alıcı bir tarzları vardır. Onlarla arkadaşlık kurmak bağımlılık yapabilir. Kaygısız bir yaşam tarzları vardır.

Saç tipine göre kişilik testinde dalgalı saç tipine sahip kişilerin anahtar özellikleri ise: Ruhuna iyi gelmeyen insanlarla iletişimi kesmede güçlü, tutkulu, başarmayı seven, ilgi isteyen, eğlenceli, kaygısız ve modern.

  • Kıvırcık Saç Tipi Kişilik Özellikleri

Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Saç tipine göre kişilik testinde sıradaki kıvırcık saç tipli kişilerdir. Kıvırcık saç tipli kişiler, “anı yaşa” mottosuyla yaşarlar. Dinamik bir kişiliğe sahiptirler. Anlayışlı, sevgi dolu, sıcak ve şen şakrak bir havları vardır. Aynı zamanda lider ruhlu, tutkulu, sezgisel ve kendini ifade edebilen bireylerdir.

Kıvırcık saçlı kişiler, hızlı düşünen ve düşündükleri şeyi hemen pratiğe döken insanlardır. Bazen bir işin içerisine dram karıştırmayı çok severler. Uzun süre aynı şeye odaklanmada problem yaşarlar. Sıcakkanlı olduğu için herkes ile çok kolay anlaşılabilen biri gibi görülse de kıvırcık saçlı kişileri etkilemek oldukça zordur. Sözle kandırılmaz, icraat görmek isterler.

Göz yoran zekâ testi: Saniyeler içerisinde pazarda gizlenmiş rakunu bulabilir misiniz?Göz yoran zekâ testi: Saniyeler içerisinde pazarda gizlenmiş rakunu bulabilir misiniz?

Bir kalıba sığmayı sevmeyen, klişelerden uzak kişilerdir. Konuşma tarzı ve tonuyla ilgi çekici görünürler.  Çok rahat arkadaş edinebilir ama gönül işlerinde dikkatli ve sağlamcı olmayı tercih ederler. İkiyüzlü insanlar ile anlaşamaz ve asla arkadaş olamazlar. Güven ile alakalı bir problem yaşadığında affetme eğilimleri yoktur.

Saç tipine göre kişilik testinde kıvırcık saçlı tipli insanlar güçlü ve dayanıklı bir kişiliğe sahip olarak gösterilir. Zorluklardan korkmayıp onların içerisinden bir kolaylık bulmaya çalışırlar. Bireyselliği ve benzersizliği severler.

Saç tipine göre kişilik testinde doğal dalgalı saç tipine sahip kişilerin anahtar özellikleri ise: Dinamik, lider ruhlu, sezgileri kuvvetli, benzersiz ve kendiyle barışık.

  • Düz Saç Tipi Kişilik Özellikleri

Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Saç tipine göre kişilik testinde düz saç tipine sahip kişilerin kişilik özelliklerine sıra geldi. Düz saç tipine sahip kişiler, eylemle beslenen pratik bir hayalperesttir. Yani arzu ettikleri şeyin var olduğunu bilirler ve sadece gerçekleşmesini isterler.

Düz saçlı kişiler, kendilerine hayır denilmesinden hoşlanmazlar. Çevresindekilerin gerçekleşmesine ihtimal vermediği çoğu şey için çaba gösterir ve buna inanırlar. Bir hayalperest oldukları için gerek dünya ve hayal dünyası arasında bir nokta da yaşarlar.

Görsel zekasına güvenenler ekran başına: X’lerin arasına gizlenmiş 5 Y’yi 7 saniyede bulun!Görsel zekasına güvenenler ekran başına: X’lerin arasına gizlenmiş 5 Y’yi 7 saniyede bulun!

Bir ayakları her zaman hayal dünyalarında, diğer ayakları ise gerçek dünya arasında bulunur. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek için var güçlerinde inanır ve çalışırlar. Ve çoğu zaman azimleri ve inançları sayesinde hayallerini gerçeğe dönüştürürler.

Hayatlarında karşılarına çıkan zorluklar onları asla yıldırmaz ve yollarından etmez. Hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerler. Çevresi tarafından ayakları yere basan gerçekçi kişiler olarak tanımlanırlar. Düşüncelerini ifade etmese sorun yaşamazlar.

Bu test ile zekanızı kanıtlayın! 7 saniyede hatayı bulabilen beyin...Bu test ile zekanızı kanıtlayın! 7 saniyede hatayı bulabilen beyin...

Düz saç tipine sahip kişiler, hayatlarında yaşanan olumsuzluklar ile nasıl savaşacaklarını iyi bilirler ve kendilerini toparlamada çok iyidirler. Dışarıdan ciddi bir kişilik olarak görünürler ama aslında oldukça eğlenceli tiplerdir.

Mükemmeliyetçi, açık sözlü ve kontrolcü kişilerdir. Bunların yanı sıra ortama göre oldukça sosyal, sakin ve zarif kişilikleri de vardır.

 Saç tipine göre kişilik testinde doğal dalgalı saç tipine sahip kişilerin anahtar özellikleri ise: Pratik, hayalperest, gerçekçi, samimi, mükemmeliyetçi, samimi, açık sözlü, girişken, düzenli ve zarif.

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • MACKALI 61 8 ay önce Şikayet Et
    Birde "burun" tipine göre testler yapsaniz.!!!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR