Kişilik testi: İlk yapacağınız şey kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor

Kişilik testinde verilen görselde yapacağınız ilk şey kişiliğiniz hakkında size mesaj veriyor. İlk adımınızı seçin ve hakkınızdaki yorumu okuyun.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2023 09:00 GÜNCELLEME 19.08.2023 09:04 YAŞAM
Kişilik testi: İlk yapacağınız şey kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor
Kişilik testi: İlk yapacağınız şey kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor

Günlük hayatta verdiğimiz kararlar aslında bir alışkanlıktan daha fazlasıdır. İki şey arasında vereceğimiz karar ne yanlış nede doğrudur. Aslında bu kararlar kişiliğimiz ve karakterimiz hakkında birçok şeyi ortaya koyar.

Akıllı telefon seçiminden, yediğimiz yemeğe kadar her şey aslında karakterimizle ilgili özellikleri ortaya çıkarır. Bugünkü zekâ testi köşemizde baskı altında vereceğiniz kararın kişiliğiniz hakkında ne söylediğini öğreneceğiz.

Kafanızdaki tüm düşünceleri bir kenara koyun ve aşağıdaki görsele odaklanın. Hazırsanız başlıyoruz!

İLK ÖNCE HANGİSİNİ YAPARDIN?

Kişilik testi: İlk yapacağınız şey kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor

Yukarıda yer alan görselde iyice ısınıp kaynayan bir çaydanlık, yüksek sesle çalan bir telefon, ağlayan bir bebek ve koltuğun süngerlerini parçalayan bir köpek bulunuyor. Sizden istenen görselin başrolüne kendinizi koymanız. Yani bu görseldeki ev size ait ve böyle bir durumda ilk yapacağınız hamle nedir?

Sakince düşünün ve gerçekten içinizden geçen hamleyi seçin. Bu kişilik testinde doğru ya da yanlış bir cevap yok. Vereceğiniz cevap kişiliğiniz hakkında birçok şeyi ortaya koyacak.

İşte seçtiğiniz hamlenin kişiliğiniz hakkında söyledikleri…

1- KAYNAYAN ÇAYDANLIĞI OCAKTAN ALIN

Kişilik testi: İlk yapacağınız şey kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor

İlk yapacağınız şey kaynayan çaydanlığı ocaktan almak mı oldu? Bu adımı seçen kişiler, tutkulu ve panik kişilerdir. Her şeyin çabucak olmasını isterler. Kararlarını oldukça hızlı verirler ve hedeflerine kitlendikleri zaman karşılarına çıkan engeller onları asla pes ettirmez.

Çabuk huylu kimseler olduğu için monotonluktan hoşlanmazlar. Güvenlik onlar için en önemli şeydir ve ani gelişen olayları sevmezler. Sürprizler onları çok etkilemez çünkü belirsizlik asla sevmezler. Kafalarında planladıkları harita doğrultusunda ilerler ve bu yol her zaman daha kolaylarına gelir.

2- ÇALAN TELEFONU CEVAPLAYIN

Kişilik testi: İlk yapacağınız şey kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor

Yaptığınız ilk şey çalan telefonu cevaplamak mı oldu? Bu adımı seçen kişiler, yüksek odaklı ve diplomatik kişilerdir. Çevresindeki insanların hata yapması hoşlarına gitmez. Anlayış göstermek için kendilerini mecburi kılarlar ama bu durum hoşlarına asla gitmez.

Diplomatik huylu kişi oldukları için çoğu zaman birçok şeyi aynı anda yapabilirler. İnsanlar ile iletişimleri oldukça kuvvetlidir. Çevresinde genelde kendisine fayda sağlayan kişiler olması hoşuna gider. İlgi odağı olmayı severler.

Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor? Saç tipine göre kişilik testi: Saç tipiniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

3- AĞLAYAN BEBEĞİ SAKİNLEŞTİRİN

Kişilik testi: İlk yapacağınız şey kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor

Önce çocuğu sakinleştirmeyi mi seçtiniz? Bu adımı seçen kişiler, genellikle sakin ve becerikli kişilerdir. Çevresindeki insanlara yardım etmeyi severler. Sevdikleri için kendini feda etmekten çekinmezler. Tam bir aile insanıdır ve insan ilişkileri onlar için oldukça önemlidir.

Kalabalık olmayı, çevresinde hep birileri olmayı severler. Yalnızlık onlar için bir ceza niteliğindedir. Onlar için sakin bir aile yemeği ya da arkadaşlar ile geçirilen kaliteli bir vakit her şeyden daha değerli ve çekicidir.

4- KÖPEĞİN KOLTUĞUN SÜNGERLERİNİ ÇIKARMASINI ÖNLEYİN

Kişilik testi: İlk yapacağınız şey kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor

Bu görselde yapacağınız ilk şey köpeğin koltuğun süngerlerini kemirmesini önlemek mi oldu? Bu adımı seçen kişiler, genellikle düzen bağımlısı kişilerdir. Dağınıklığa asla gelemezler. Evde ya da iş hayatında fark etmez her şeyin kendi kontrolleri altında ve düzenli olması gerekir.

Bu seçimi yapan kişiler, ortam kendi istedikleri hale gelene kadar sakinleşemezler. Maddiyat ve sosyal statü onlar için oldukça önemlidir. Kafalarında her şeyin cevabı hazır ve her durumda nasıl davranmasını çok iyi bilen kişilerdir.

Evet, siz hangi adımı seçtiniz ve yapılan yorumlar sizi tanımlıyor mu? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • HATİCE 4 ay önce Şikayet Et
    Köpeği kovalar su ısıtıcısını kapatır bebeği kucaklar telefona bakardım
    Cevapla
  • Arzu 5 ay önce Şikayet Et
    Ben 3 numarayı seçtim.kişilik testlerinizi çok ilgi çekici buluyorum
    Cevapla
  • Cengiz 8 ay önce Şikayet Et
    çoğunluk 4 demiştir. Ama bence bunun düzen takılı olmakla bir bağlantısı yok "Bir kanepe kaç para sen biliyor musun?"la alakalı. Ayrıca biz evde köpek beslemeyiz. Bunu elersek geriye 3-1-2 kalıyor. Bu seçim de karakterle ilgili değil mantıkla ilgili. Telefona bakmak için çocuğun susması lazım. Konuşma uzun sürmesi ihtimali ile de çaydanlığı ocaktan almak lazım. En son Telefon.
    Cevapla
  • …. 5 ay önce Şikayet Et
    Bebek dedim :) onu kucağıma alıp diğerlerini kontrol edebilirim diye düşündüm :)
    Cevapla
  • BaltacıMehmet Paşa 8 ay önce Şikayet Et
    O mu köpek? Köpek görmesek... Sincap olmuş köpek!
    Cevapla
  • İsm 8 ay önce Şikayet Et
    önce 3
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR